fbpx

Velkommen til DigitalNorway Community

For at vi skal oppnå økt konkurransekraft internasjonalt, er vi nødt til å stå sammen og lære av hverandre. Det gjør vi gjennom å tilrettelegge for samarbeid og gode diskusjoner i DigitalNorway Community.

DigitalNorway Community illustrasjon

DigitalNorway skal gjøre det enklere for norsk næringsliv å lykkes. Sammen utvikler vi nyttige tjenester og verktøy for digitalisering, og tilrettelegger for at det bygges sterke profesjonelle nettverk og faggrupper på tvers av bransjer over hele landet.

Bli inspirert til handling

I vårt Community kan du utvide ditt nettverk og lære av andres erfaringer. Benytt deg av praktiske verktøy og relevante metoder som gjør det enklere for deg å lykkes med dine målsettinger.

DigitalNorway_illustrasjoner_Bli inspirert

Øk din kompetanse

Utforsk nye fagfelt, få bredere forståelse for et emne du er nysgjerrig på, eller øk din kompetanse innen et område du allerede kjenner til. Ta del i diskusjoner og lær mer ved å engasjere deg i faggrupper.

DigitalNorway_illustrasjoner_Kompetanse

Verdifullt for mange

Community er til for alle som er opptatt av mulighetene digitalisering bringer med seg. Vi heier på raushet – at du byr på deg selv, deler din kunnskap og jobber aktivt for å skape et best mulig resultat med dine bidrag. På den måten skaper vi verdi for mange.

DigitalNorway_illustrasjoner_Verdifullt for mange

Sitater fra medlemmer

“Community gir meg muligheten til å knytte kontakt med mennesker jeg ellers ikke ville møtt, og til å lære av deres erfaringer.”

Anders Bryhni, Senior Business Developer, SINTEF Digital

“Verdien av å være medlem i Community er å skape et nytt nettverk på tvers av bransjer, som igjen skaper verdi. Det gir meg muligheten til å dele erfaringer som kan være nyttige for andre.”

Åse Marthinsen, Senior Strategic Partnership Manager, DNB

“Vi har oppsøkt arenaer der bransjer møtes på tvers, fordi det er i andre bransjer du virkelig finner de store mulighetene. Er du interessert, vil det gå av seg selv.”

Per Otto Sletten, Daglig leder, Flisa Trykkeri

Populært innhold fra Community

Bli med du også!

Norge er et lite land, og for at vi skal oppnå økt konkurransekraft, er vi nødt til å stå sammen og gjøre hverandre gode. Vi deler vår innsikt og erfaring i DigitalNorway Community – vårt felles nettsamfunn for digitalisering! Appen er tilgjengelig hos AppStore og GooglePlay.

Illustrasjon_Community

Følg med på Norges digitalisering!

Du kan melde deg av nyhetsbrevet via linken i bunnteksten i nyhetsbrevet. Informasjon om våre retningslinjer for personvern finner du på vår hjemmeside.