Lærings­tilbud til bedrifter

Ditt startsted for digital kompetanseheving

Trenger din bedrift hjelp med å komme i gang med digitalisering?

Å sette i gang med systematisk kompetanseheving og digitaliseringsprosesser kan være utfordrende – derfor har vi ulikt tilbud av tjenester som hjelper deg igang! Våre tilbud passer både for private bedrifter og offentlige virksomheter.

Sjekk ut vårt tilbud for kompetansehevingen det digitale arbeidslivet krever, og ta gjerne kontakt for en uformell prat om hvordan vi kan tilpasse våre tjenester til din virksomhet.

For alle ansatte

Her finner du kompetansetilbud som passer for alle ansatte i virksomheten, inkludert ledere og fagpersoner.

Kurs Kunstig intelligens ABC

I dette kurset får dere en innføring i hva kunstig intelligens er, hva det brukes til i norsk næringsliv, og hvordan dere kan komme i gang med å utforske potensialet i egen virksomhet

Grunnkurs i kunstig intelligens

Dette læringsprogrammet gir ansatte en grunnleggende kompetanse i kunstig intelligens – med et spesielt fokus på generativ KI.

Bedriftens startside

En egen landingsside fylt med kurs og annet kompetanseinnhold skreddersydd til din bedrift!

Digital workshop: Bærekraftsstrategi for bedriften

I dette kurset med med Tinkr og DigitalNorway skal vi vise deg hvordan din bedrift kan utvikle deres egen bærekraftsstrategi, steg for steg.

Fysisk kurs

Kundedrevet innovasjon

Bli med på kurs og lær å jobbe strukturert med kundedrevet innovasjon – slik at produktene og tjenestene du utvikler treffer behov.

Cyber­beredskaps­øvelse

I dette kurset skal vi gjennomføre en beredskapsøvelse for en cyberhendelse. Du vil lære hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise.

For ledere

Disse produktene har vi utviklet spesielt for ledere.

Ledergruppens kickstart på digitalisering 

Vi hjelper dere med en enkel kartlegging av bedriftens digitale modenhet og en oppfølgende workshop.

Kompetanse­kartlegging av bedriften

Hvilke kompetansegap har din bedrift og hvordan dekker du gapene? Vi fasiliteter deg gjennom prosessen og gir deg svarene du trenger.

Etterutdanningstilbud

Innovasjonsledelse

Programmet gir kompetanse på hvordan lykkes med nye arbeidsformer og innovasjon i etablerte virksomheter?

Bærekraftig business

Programmet gir deg verktøyene og kunnskapen du som leder trenger for å gjøre om bærekraftsutfordringer til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefordeler.

Smidig prosjektledelse for grønn omstilling

Programmet gir deg verktøyene, innsikten og ferdighetene du trenger for å gjennomføre og lede prosjekter på en smidig måte.