introkurs

Hvordan påvirker kunstig intelligens kompetansebehov i arbeidslivet?

Lær hvorfor kunstig intelligens er en "gamechanger" for læring og kompetanseutvikling på arbeidsplassen
– Hvordan kan du utnytte teknologien på en smart måte?

25 minutter

5 moduler

Ledere, HR og kompetanseansvarlige

Introkurs

Om kurset

I dette kurset lærer du om hvordan kunstig intelligens påvirker kompetansebehov i arbeidslivet, hva som er viktig å lære og hvordan KI kan brukes i opplæring av ansatte.

Få svar på hvorfor ansatte bør bry seg om KI, hvordan sikre ansvarlig bruk av KI– og hvordan teknologien påvirker hva og hvordan vi lærer.

Jobber du med kompetanse? Kanskje du har ansvar for kurs, lederopplæring og lignende på arbeidsplassen? Da finnes det mange gode grunner til at du bør bry deg om kunstig intelligens. 

Teknologien kan gjøre jobben din enklere, gøyere og deg mer produktiv. Bruker du kunstig intelligens på en smart måte, kan det rett og slett bidra til å gjøre læring i din virksomhet mer relevant og engasjerende. 

Samtidig gjør endringene som særlig kunstig intelligens representerer, at vi må forberede oss på å jobbe på helt andre måter enn vi er vant til. Da blir kompetanse og tilgang til god opplæring bare viktigere. Livslang læring er kommet for å bli.

I dette kurset skal vi se på hvordan kunstig intelligens påvirker arbeidslivet og kravene til kompetanse. Vi skal undersøke hvilke ferdigheter som blir viktig for fremtiden, hvilke lover og regler som gjelder for bruk av kunstig intelligens – og hvordan du kan ta teknologien i bruk på en smart måte. 

Til slutt skal vi ta en praktisk gjennomgang av hvordan du kan utnytte kunstig intelligens for å produsere og forvalte kurs på arbeidsplassen. 

Dette lærer du:

  • Hvilke nye kompetansebehov som kommer i arbeidslivet
  • Hvilke grunnleggende kompetanse du og dine kollegaer bør tilegne dere om kunstig intelligens 
  • Hva sier lover og reguleringer for ansvarlig bruk av KI
  • Hvordan du bruker KI til å støtte arbeidet med kompetanseheving generelt, og tips om kursutvikling med bruk av generativ KI spesielt
  • Hvordan du kommer i gang med opplæring av ansatte i kunstig intelligens

Klikk deg videre for å sette i gang! 


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer