Arrange­menter

Kommende arrangementer

Nye arrangementer publiseres fortløpende her. Følg med!

15 Jun

Fysisk kurs

Cyberberedskaps­øvelse

Her får du oppleve hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise.

15.06 Oslo Kr Gratis

Tidligere arrangementer

30 May

Tech-frokost: Teknologi- og produktutvikling

Hvordan og hvorfor satser Posten så hardt på teknologiutvikling? Og hvordan jobber Inventas, et av landets største produktutviklingsmiljøer, med designdrevet innovasjon i teknologi- og produktutvikling?

30.05 Oslo Kr Gratis
25 Apr

Fullbooket! Tech-frokost: Kunstig intelligens i praksis

Denne morgenen får vi besøk av Ruter og Microsoft. De skal fortelle om hvordan man kan bruke kunstig intelligens i forretningsutvikling og hvordan teknologien vil skape en ny kunnskapsindustri i Norge.

25.04 Oslo Kr Gratis
28 Mar

Tech-frokost: Hvordan trene på cyber­angrep?

De fleste bedrifter har satt cybersikkerhet og beredskap høyt på agendaen den siste tiden. Det innebærer at man også burde trene de ansatte på et mulig cyberangrep. Men hvordan skal man rigge en troverdig øvelse? Og hva skiller store virksomheter fra små?

28.03 Universitetsgata 2
28 Feb

Techfrokost: Bygg din egen app med no-code

Denne morgenen får vi besøk av Appfarm som vil gi oss en innføring i hva teknologien er og hvordan den kan bidra til å innovere din bedrift.

28.02 Universitetsgata 2
24 Jan

Tech-frokost: Bærekraft og digitalisering

Hvordan kan norske bedrifter bli mer konkurransedyktige ved å benytte data og hvordan ta steget fra rapportering på bærekraft til bærekraftig forretningsutvikling? 

24.01 Universitetsgata 2