Arrange­menter

Kommende arrangementer

Nye arrangementer publiseres fortløpende her. Følg med!

27 Sep

Fysisk kurs

Cyberberedskaps­øvelse i Oslo

Her får du oppleve hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise.

27.09 Rebel, Oslo Kr 0,00

Tidligere arrangementer

26 Sep

Tech-frokost: Kan kunstig intelligens redde liv?

Kunstig intelligens blir stadig viktigere innen helse og medisin, men hvilken gevinst gir det for leger og pasienter? Er det så stort og avansert som det høres ut som? Og hva skal til for å lykkes med digitalisering av helsesektoren i Norge?

26.09 Rebel, Universitetsgata 2
12 Sep

Fysisk kurs

Cyberberedskaps­øvelse i Trondheim

Her får du oppleve hvordan et hackerangrep kan foregå, se konsekvensene av ulike beslutninger som må tas under press, og bli bedre forberedt til å takle en ekte krise.

12.09 Trondheim Kr 0,00
29 Aug

Tech-frokost: Bli med bak kulissene til NRKs innovasjonsarbeid

Hvordan jobber NRK med innovasjon og teknologi, og hva kreves for å lage fremtidens tv-produksjoner? Bli med bak kulissene 29. august!

29.08 NRK
19 Jun

Oljefondet i skyen: Hvordan lykkes med fremtidens skyteknologi?

Hvordan jobber Oljefondet med skyen? Og hvilke erfaringer har de gjort seg? Bli med på webinar i regi av Finansforbundet og Digital Norway og lær av Oljefondets erfaringer!

19.06 Webinar Kr Gratis
30 May

Tech-frokost: Teknologi- og produktutvikling

Hvordan og hvorfor satser Posten så hardt på teknologiutvikling? Og hvordan jobber Inventas, et av landets største produktutviklingsmiljøer, med designdrevet innovasjon i teknologi- og produktutvikling?

30.05 Oslo Kr Gratis
25 Apr

Fullbooket! Tech-frokost: Kunstig intelligens i praksis

Denne morgenen får vi besøk av Ruter og Microsoft. De skal fortelle om hvordan man kan bruke kunstig intelligens i forretningsutvikling og hvordan teknologien vil skape en ny kunnskapsindustri i Norge.

25.04 Oslo Kr Gratis
28 Mar

Tech-frokost: Hvordan trene på cyber­angrep?

De fleste bedrifter har satt cybersikkerhet og beredskap høyt på agendaen den siste tiden. Det innebærer at man også burde trene de ansatte på et mulig cyberangrep. Men hvordan skal man rigge en troverdig øvelse? Og hva skiller store virksomheter fra små?

28.03 Universitetsgata 2
28 Feb

Techfrokost: Bygg din egen app med no-code

Denne morgenen får vi besøk av Appfarm som vil gi oss en innføring i hva teknologien er og hvordan den kan bidra til å innovere din bedrift.

28.02 Universitetsgata 2
24 Jan

Tech-frokost: Bærekraft og digitalisering

Hvordan kan norske bedrifter bli mer konkurransedyktige ved å benytte data og hvordan ta steget fra rapportering på bærekraft til bærekraftig forretningsutvikling? 

24.01 Universitetsgata 2