Tech-frokost hos avinor

Predik­sjoner, droner og luftfart

Teknologi og innovasjon har drevet utviklingen av luftfarten – bli med til Avinor og hør hvordan!

Denne gangen flytter vi tech-frokosten ut av huset og inn til Avinors hovedkontor på Skøyen, en av Digital Norway sine eiere.

I frokostmøtet vil vi dykke ned i hvordan Avinor utvikler tjenester for fremtidens flyplasser og transport i luftrommet, med utgangspunkt i ny teknologi.

Vi får presentasjoner av konsernsjef Abraham Foss, leder av droneprogrammet Mats Gjertsen og får høre om prediksjonsløsninger fra tech-ambassadør Flemming Hølvold.

Bli med på en inspirerende morgen der du får et innblikk i hvordan Avinor med sine 43 lufthavner, kontrollsentraler og tårnsenter jobber med digitalisering og innovasjon.

Arrangementet vil ikke bli streamet, men du kan melde deg opp for å få tilsendt opptak i etterkant av arrangementet.

Påmeldingsfrist for fysisk deltagelse er fredag 26. april.

Abraham Foss, konsernsjef i Avinor 
Abraham er utdannet Siviløkonom fra Norges handelshøyskole (NHH) og har erfaring fra IT- og telekom-selskaper som Maxis Berhad (Malaysia), Telia og Telenor. Avinor er betydelig større teknologibedrift enn mange er klar over, og dette er et av temaene han vil snakke om.

Mats Gjertsen, leder av Droneprogrammet i Avinor
Mats har jobbet med droner de siste 5 årene. Han leder et svært erfarent team som har ansvaret for å utvikle og implementere Avinors strategi knyttet til droneindustrien, inkludert etablering av nye digitale systemer for å håndtere den stadig økende dronetrafikken i luftrommet.

Flemming Hølvold, Avinor
Flemming har lang fartstid i Avinor, der hovedoppgaven de siste 10 årene har vært fokusert på teknologisk forretningsutvikling og innovasjon. Han er nå ansvarlig for et program kalt Total Airport Management (TAM) der økt datautnyttelse- og deling står helt sentralt i arbeidet med å skape merverdi og positive effekter for alle aktørene i og rundt lufthavnens økosystem.

Praktisk informasjon

Når: 30. april kl. 09-10.

Fysisk deltagelse hos Avinor i Oslo: Oppmøte hos Avinor på Skøyen, Drammensveien 144. Enkel frokost blir servert fra kl. 08.30. Det er begrensede plasser, så husk å bestill billett i skjemaet på denne siden. Påmeldingsfrist for fysisk deltagelse er fredag 26. april.

Digital deltagelse: Arrangementet blir ikke streamet, men du kan registrere deg for å få tilsendt opptak i etterkant.

paamelding

Meld deg på

NB! Arrangementet blir ikke streamet. Digital deltagelse betyr at du får tilsendt opptak i etterkant. Påmeldingsfrist for fysisk deltagelse er fredag 26. april.

paamelding

paamelding