NHO + Digital Norway

NHO har blitt deleiere av Digital Norway. På denne siden finner du som NHO-medlem lærerike kurs og artikler innen digitalisering og bærekraft. 

Kursene på denne siden er en gyllen mulighet for deg som er NHO-medlem og ønsker å lære mer om digitalisering og bærekraft. Du kan ta kursene helt gratis.

Det eneste du trenger å gjøre er å registrere en bruker. Lengden på kursene varierer. Du vil finne alt fra korte mikrokurs til veivisere som går mer i dybden.

Hva vil du lære mer om?

Tema

5G

Lær om 5G ved å utforske kursinnhold og artikler om 5G og teknologier som er knyttet opp til – eller muliggjør 5G.

Tema

Bærekraft

Å drive bærekraftig er ikke lenger det motsatte av å drive lønnsomt – tvert imot. Her kan du lære mer om hvilke muligheter bærekraft kan innebære for din bedrift, og hvordan du bør gå frem.

Tema

Cybersikkerhet

Det er ikke lenger et spørsmål om – men når – bedriften din vil være mål for et cyberangrep. Her kan du lære mer om hvordan du skal jobbe aktivt og effektivt med cybersikkerhet.

Tema

Jobb smartere

Hvilke grep kan din bedrift ta for å jobbe smartere? Her kan du finne gode verktøy, prosesser og arbeidsformer.

Tema

Ledelse

Her har vi samlet alt vårt læringsinnhold om ledelse – slik at du forhåpentlig kan bli en bedre leder.

Tema

Data

Om din bedrift skal kunne ta del i dataøkonomien, må du forstå hvilke data dere faktisk besitter, hvordan du skal forvalte den – og hvordan du kan skape verdi av den.

Tema

Innovasjon

Her finner du nyttige guider og kunnskap du trenger for at din bedrift skal bli bedre på innovasjon.

Tema

Kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens og maskinlæring, og hvordan brukes det i arbeidslivet? Her er en kort innføring og alt vårt læringsinnhold på området.

Tema

Personvern og GDPR

Mest sannsynlig jobber bedriften din med personopplysninger – og da kan det være lurt å vite litt mer om hvordan du må forholde deg til disse.

Tema

Digitale teknologier

Digitaliseringen dekker et bredt spekter av forskjellige digitale teknologier – og her kan du bli bedre kjent med noen av de viktigste.

Tema

Digital markedsføring

Skal din bedrift lykkes i markedet, må den også bli lagt merke til. Da kan kunnskap om digital markedsføring komme godt med.

Tema

Tingenes internett

Ofte omtalt som Internet of Things (IoT), vil tingenes internett prege hvordan norsk næringsliv jobber i årene fremover. Her kan du lære mer.

Nyheter

NHO ny eier i Digital Norway: – Vi mangler 40.000 IT-hoder. Nå må vi ta igjen forspranget

Som ny eier i Digital Norway vil Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) bidra til å øke tempoet i digitaliseringen.

Ledelse

NHO Reiseliv og Digital Norway lanserer kompetanseverktøy

På få år er mye snudd opp-ned for den norske reiselivsnæringen – og behovet for digital kompetanse er større enn noensinne. Slik vil NHO Reiseliv og Digital Norway bidra med et nytt kompetanseverktøy.

Bak Digital Norway står engasjerte eiere og medlemmer

Vanlige spørsmål og svar

For å få tilgang til kursene må du opprette en bruker hos Digital Norway. Dette gjør du første gang du tar et kurs. Gjennom din brukerkonto blir det enklere for deg å følge med på fremgang i ulike kurs. Du kan også laste ned diplomer for hvert kurs (ikke veiviser).

Nei, kursene på denne siden er helt gratis.

Digital Norway er en non-profit virksomhet startet i 2017 av flere norske næringslivsaktører med støtte fra offentlig sektor. Målet er å sikre norske virksomheter tilgang til kunnskapen de trenger i en digital verden.