Temaside

Cybersikkerhet

Det er ikke lenger et spørsmål om – men når – bedriften din vil være mål for et cyberangrep. Her kan du lære mer om hvordan du skal jobbe aktivt og effektivt med cybersikkerhet.

Her er våre siste artikler om cybersikkerhet:

I disse guidene og læringsartiklene finner du mange nyttige tips, triks og råd om hvordan du bør gå frem for å sikre din bedrift:

Skytjenester

– Sikkerhet i skyen kommer ikke av seg selv

Når bedrifter flytter over til skyen, er det gjerne snakk om mange forskjellige tjenester. Da er det ekstra viktig å sørge for god sikkerhet – på tvers av disse, ifølge sikkerhetsambassadør Jan-Petter Torgersrud i Telenor.

Sikkerhet

Slik sikrer du bedriften din mot direktørsvindel

Direktørsvindel er den mest lønnsomme bedrageriformen i verden, og skurkene blir stadig mer utspekulerte. – Bygg opp en kritisk bevissthet hos dine ansatte, råder sikkerhetseksperten.

Sikkerhet

– Det finnes to typer selskap: De som vet at de er hacket, og de som ikke har funnet ut av det ennå

Sikkerhetsekspert Thomas Tømmernes i Atea sammenligner hackere med biltyver som ser etter åpne bildører. Mange SMB-er har åpne dører og kan med enkle grep sikre seg bedre. Her er veiviseren som kan gi deg nøkkelen.

Sikkerhet

Hvem er de cyberkriminelle som går etter norske bedrifter?

Dette sier sikkerhetseksperten om svindlerne som forsøker seg – og løsningen som stopper 90% av angrepene.

Sikkerhet

– Dataangrep kan bety kroken på døra hvis du ikke tar forholdsregler

Selv om cyberangrep kan gjøre mer langsiktig skade enn brann eller tyveri av utstyr, tar ikke mange nok bedrifter det på alvor. – Paradoksalt at bedrifter forsikrer datamaskiner, men ikke dataene sine, mener cyberforsikringsekspert.

Sikkerhet

Guide: Slik sikrer du bedriften din mot hacking

Cybersikkerhet kan virke utfordrende og vanskelig – ikke minst for små og mellomstore bedrifter. Slik kan du med noen enkle grep sikre bedriften og de ansatte mot hacking og digitale svindelforsøk.

Loading…

Disse kursene kan hjelpe på veien til å bli en bedre leder:

Digital sikkerhet

Veiviser

Cyberkriminalitet er et problem som påvirker alle nivåer i en bedrift. Det er et felles ansvar – og det starter med deg. Denne veiviseren passer for deg som trenger en innføring i cybersikkerhet.

605 Moduler0% Fullført

Cybersikkerhet

Mikrokurs

Mikrokurset som lærer deg det viktigste om cybersikkerhet på 5 minutter.

55 Moduler0% Fullført

Vi anbefaler:

Podkast

Atea: Teknologi og mennesker

I podkastserien «Teknologi og mennesker» laget av Atea og Oslo Business Forum (OBF) kan du lære mer om blant annet cybersikkerhet.

podkast

Accenture: Dekryptert

Dekryptert er en teknologipodkast fra Accenture. Sammen med eksperter forenkler og utforsker Maria Høier Sandvik og Truls Brubak mulighetene teknologi gir norske virksomheter.