Arrangement

Utforsk teknologi i praksis

Banebrytende VR-opplevelser, selvkjørende pakkeroboter, 3D-printing og droner! Bli med når Digital Norway og Posten inviterer til en sosial og praktisk ettermiddag med fremtidsteknologi på Rebel 16. november

Vi tar med fremtidsteknologiene og lar deg bli kjent med disse i praksis. På ulike stasjoner får du prøve, feile og lære om innovasjoner og teknologier som gir helt nye muligheter.

Digital Norway med sin satsning Fasilitatoren skaper engasjerende møter med ny teknologi. Denne ettermiddagen slår vi oss sammen med vår eier Posten og inviterer til 3 timer med teknologi, praktisk læring og nye bekjentskaper.

Bli med 16. november kl. 15.00-18:00 på Rebel. Meld deg på nå og sikre deg en av 100 plasser.

På 3 timer skal vi gjennom engasjerende demoer og konkurranser på ulike stasjoner. Når opplegget er ferdig 18:00 blir de som vil med ned til Skråplanet på Rebel hvor man kan kjøpe mat og drikke og mingle utover kvelden.

Hvem er arrangementet for?

Du trenger ingen forkunnskaper eller teknisk forståelse. Er du nysgjerrig på mulighetene i nye teknologier er du hjertelig velkommen til å melde deg på!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding.

Du møter

Postens fremtidsteknologi

Postens avdeling for fremtidsteknologi jobber med å forberede posten på fremtiden gjennom praktisk utprøving og formidling av teknologi. Til denne ettermiddagen tar de med seg et lass av engasjement og spennende teknologiske muligheter

Wheel.me

Norske Wheel.me har utviklet verdens første autonome hjul og har noen av de største globale selskapene på kundelisten. Med seg til dette arrangementet har de hjulet som gir enorme muligheter innen autonomi og robotikk

Varjo

Varjo lager de mest avanserte produktene for VR og XR. Løsningene brukes blant annet til å trene astronauter og piloter, designe biler og i banebrytende forskning. Varjo har med seg headsetene og gir det muligheten til å utforske de fantastiske mulighetene.

Digital Norway Fasilitatoren

Fasilitatoren er Digital Norway sin praktiske arm som hjelper bedrifter med å komme i gang med å utforske data og teknologi gjennom fysiske kurs og workshops. På dette arrangementet treffer du blant annet Dragana som en av fasilitatorene.