WEBINAR

Ta bedriften til nye høyder med skytjenester!

Bli med på webinar 13. oktober kl. 13.00-14.00

Lurer du på hvilke muligheter som ligger i skyen og hvordan din bedrift kommer seg dit? Bli med på webinar om skytjenester!

En sømløs og knirkefri sky

En helhetlig og effektiv IT-plattform basert i skyen er en viktig brikke i den mest effektive måten å drive og videreutvikle en virksomhet på. 13. oktober inviterer vi til gratis webinar om skytjenester!

For å sørge for at den nye jobbhverdagen som består av en miks av hjemmekontor og “kontor-kontor” skal gå mest mulig sømløst, er det viktig at alle ansatte har tilgang til de riktige verktøyene og dokumentene uavhengig av hvor de befinner seg.

Skyløsninger kan løse mye, men med nye løsninger kommer nye utfordringer; hvordan sørger du for at din sky er sikker, og hvordan sørger du for at alt er satt opp slik at det oppleves sømløst og knirkefritt for brukeren?

Oppnå nye høyder med skytjenester

I dette webinaret får du høre fra Arendals Fossekompani, som selv har vært på en egen skyreise, Visolit, som jobber med implementering av sky og skystrategi for kunder, og du får høre om DigitalNorways nye veiviser om skytjenester; din komplette guide til å ta bedriften til nye høyder – opp i skyen.

Visolit har stilt sin ekspertise til rådighet, og har vært med på å utvikle veiviseren i tett samarbeid med DigitalNorway.

Program

  • Lær fra en bedrift som har gjennomført en skyreise! Hør fra Magnus Johansen i Arendal Fossekompani
  • Hva er de viktigste tipsene? Få ekspertråd fra Kjetil Stallemo i Visolit
  • Hvordan kan du bruke DigitalNorways nye veiviser til å forstå hva som skal til for å lykkes med en skyreise? Sigri Sevaldsen fra DigitalNorway presenterer veiviseren.

Kjetil Stallemo, Visolit

Kjetil Stallemo, direktør for Consulting i Visolit Norway AS 

Kjetil Stallemo er direktør for Consulting i Visolit Norway AS. Han er utdannet sivilingeniør i datateknikk ved NTNU og har bred erfaring innen konsulent- og IT-bransjen. Han har bakgrunn som systemutvikler og har de siste årene fokusert spesielt på skyteknologi. Kjetil brenner for å bruke teknologi til å skape verdi hos kunder. 

Magnus Johansen, Arendals Fossekompani

Magnus Johansen, Forretningsutvikler i Arendal Fossekompani 

Magnus Johansen jobber som forretningsutvikler i Arendal Fossekompani. Han har tidligere jobbet innen Management Consulting i Bekk, og har jobbet mye med innovasjon, strategi og data science/tung kvantitativ analyse. Magnus er utdannet Sivilingeniør, Indøk fra NTNU. 

Sigri Sevaldsen, DigitalNorway

Sigri Sevaldsen, Forretningsutvikler i DigitalNorway

Sigri har master i ledelse av kreativ industri fra BI og Kingston University. Hun er forretningsutvikler i DigitalNorway og er ansvarlig for utvikling av DigitalNorways veivisere og andre kompetanseprodukter.

Test veiviseren selv!

Veiviser

Skytjenester

Din guide til å komme i gang med skytjenester: få en moderne og effektiv IT-plattform som hele tiden fornyer seg og åpner for nye muligheter!

605 Moduler0% Fullført