Vil du jobbe i Digital Norway?

Trives du i skjæringspunktet mellom prosjektledelse, produktutvikling og kundeleveranser? Da trenger vi deg i Digital Norway.

Digital Norway er en liten og slagkraftig organisasjon som får fart på digitaliseringen av Norge. I praksis betyr det at vi utvikler og leverer engasjerende kursprodukter, tjenester og møteplasser som bidrar til at flere virksomheter kan skape verdi av data, digitale teknologier og nye måter å jobbe på. Vi løser oppdraget vårt i tett samspill med Norges mest spennende selskaper og samfunnsaktører!

Fremover skal vi jobbe enda mer systematisk med kompetansehevende tilbud. Vi ønsker oss derfor en ny kollega som skal lede noen av våre viktigste kundeleveranser.

Typiske kunder er store og sentrale virksomheter fra privat næringsliv, interesseorganisasjoner og klynger, som har behov for kvalitetssikret, engasjerende og systematisk kompetanseheving.

Rollen innebærer ustrakt kundekontakt og arbeid med samarbeidspartnere. Arbeidsoppgavene vil være mangefasetterte og spenner fra konseptutvikling, innsalg, leveranse, og leverandør- og kundeoppfølging.

Hvem tror vi at du er?

Du trives i en utadrettet rolle hvor du møter et bredt spekter av virksomheter, med forskjellige behov og problemstillinger. Du er god til å lytte og omsette innsikt til produkter og tjenester som bringer verdi for sluttbrukeren. Du har god kjennskap til norsk næringsliv, og har erfart at data, digitale teknologier og nye måter å jobbe på skaper verdi.

I tillegg er du strukturert, har stor gjennomføringsevne og er en proaktiv initiativtaker og pådriver som motiveres av å skape de gode kundeopplevelsene. Og ikke minst – du er en lagspiller!

Vi tenker videre at du har noe av dette:

  • Prosjekt- og prosessledererfaring, fortrinnsvis fra digital produktutvikling
  • Kommersiell teft
  • God teknisk forståelse

Hos oss vil du få:

  • En spennende jobb med fantastiske kollegaer 
  • En unik innsikt i digitaliseringen av Norge og arbeidet med å lede digitaliseringsdugnaden
  • Mulighet til å være med å påvirke og forme et av Digital Norways strategiske satsningsområder
  • Jobbe i inspirerende og moderne lokaler på Rebel (med Oslos beste lunsj!)
  • Fleksibilitet og stor frihet til å påvirke din egen arbeidshverdag
  • Konkurransedyktige betingelser

Om arbeidsgiveren

Digital Norway er en nettverksorganisasjon som jobber med og gjennom andre, og hvor verdiene skapes i samspill med sterke og nasjonale partnere med ulike styrker for å levere på vårt brede mandat.

Hos oss blir du en del av en sammensveiset gjeng på 12 personer med høy faglig kompetanse og et godt miljø.

Vi holder til i helt nyoppussede lokaler i 16. etasje på Rebel – teknologihuset som er Oslos svar på Silicon Valley, med 1500 tech-hoder og eget utelivstilbud i kjelleren.

Vi har lagt til rette for en hybrid arbeidsmodell med mulighet for både hjemmekontor og kontordager