Kompetanseløft for Patentstyrets ansatte

Sammen med DigitalNorway tilbyr Patentstyret intern opplæring innen digitalisering, teknologier og bruk av data.

Som ansatt i Patentstyret får du tilgang til heldigitale kompetansetilbud på temaer som vil øke din forståelse og innsikt innen viktige områder.

Kathrine Myhre, Direktør, Patentstyret

Klar for ny kunnskap og innsikt?

– Digitalisering gir mange spennende muligheter for Patentstyret, og griper inn i alt vi driver med og gir verdier både for kunder, samfunnet og for Patentstyret som virksomhet. På denne kursplattformen vil du få tilgang til interessante digitale kurs og læringsreiser som skal bidra til å styrke vår kompetanse fremover.

I høst inviterer vi alle ansatte med på en læringsreise som skal gi deg økt forståelse av digital teknologi og hvordan data kan gi verdi. Dette er viktig kompetanse i dagens arbeidsliv.

Lykke til med gjennomføringen og bruk gjerne litt tid i ditt team, seksjon eller gruppe for å diskutere hva dette betyr for oss.

Hilsen Kathrine

illustrasjon av mann ved skrivebord

Kompetanseheving gjennom en læringsreise

Kompetansetilbudet til Patentstyrets ansatte går over en gitt tidsperiode, og leveres som en digital læringsreise den enkelte må melde seg på selv.

Meld deg på før 07.09.22!

Etter påmelding får du servert inspirerende digital læring rett i innboksen din, delt opp i passe små porsjoner som passer inn i en hektisk hverdag.

Slik melder du deg på:

Du registrerer navn, e-post etc i feltene nederst på siden. Har du selv opprettet en kursbruker hos oss før, får du en e-post med praktisk informasjon og bekreftelse. Har du IKKE hatt en bruker hos oss før, må du hjelpe oss med det. Du får derfor en egen e-post der du må lage passord. Og vipps så får du en egen bruker og tilgang til kursene i læringsreisen.


Lær om teknologier og data

Dette er en læringsreise for alle ansatte hos Patentstyret. Den tar for seg hva egentlig digitale teknologier er og hvilke sammenhenger som finnes. Videre vil du lære om hva data er og hvordan man kan gå frem for å skape verdi av data.

Få svar på blant annet: Hva innebærer digitalisering i praksis og hva er digitale teknologier som kunstig intelligens og tingenes internett? Hva er alt snakket om data og hvordan jobbe mer effektivt med data?

I løpet av en 5 ukers periode får du to dager i uken tilsendt e-post med korte kurs anbefalinger på 5-10 minutter som gir deg svarene.

Målgruppe: Alle

Påmeldingsfrist: 07.09.22

Oppstart og tidsperiode: 8.september- 13.oktober

Hva er læring gjennom en læringsreise?

💡 Skreddersydd mikrolæring: En læringsreise er en kombinasjon av korte digitale kurs og videofilmer. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med.

📩 100% fleksibelt og nettbasert: Alt innhold leveres på e-post direkte til din innboks to ganger i uken. Kursmaterialet ligger tilgjengelig på nett til en hver tid, og du gjennomføre kursdelene akkurat når du vil.

💻 Lær fra eksperter: Kursinnholdet er utviklet av de beste fagmiljøene i Norge.

Meld deg på her

Er du nysgjerrig på ny teknologi og digitaliseringstrender – les gjerne mer her!

Sikkerhet

Slik sikrer du bedriften din mot direktørsvindel

Direktørsvindel er den mest lønnsomme bedrageriformen i verden, og skurkene blir stadig mer utspekulerte. – Bygg opp en kritisk bevissthet hos dine ansatte, råder sikkerhetseksperten.

Skytjenester

Innovasjonen skjer i skyen. Slik skal SMB-ene løftes med

Hege Støre, adm.dir i IT-selskapet Visolit Norway, mener alle er tjent med at vi deler kunnskap om innovasjon og ny teknologi. Nå inngår Visolit et samarbeid med DigitalNorway om et kompetanseløft for SMB-er.

Data

Data er gull verdt. Kom i gang med datainnsamling og dataanalyse

Hvordan bruker vi egentlig data, og hvor viktig er det for norske bedrifters framtid? Her er det du må vite for å komme i gang.

Vil du sjekke ut DigitalNorways kurstilbud?

Her finner du utvalg av ulike kurs på andre spennende områder som du kan ta akkurat når du vil – helt gratis.