Gratis videreutdanning innen HR og teknologi på Høyskolen Kristiania

Jobber du med HR og vil arbeide smartere med teknologi og digitalisering? Da kan denne videreutdanningen være midt i blinken for deg.

Trenger du faglig påfyll innen HR-faget? Høyskolen Kristiania tilbyr DigitalNorway sine følgere 15 gratis studieplasser på to ulike videreutdanningsemner: HR Tech og digitaliserings- og kommunikasjonsledelse.

Videreutdanningene skal gjøre deg i stand til å lede transformasjon av HR-arbeidsmetoder basert på teknologi og digitalisering. 

Hvem passer videreutdanningen for?

Du har generell grunnutdanning og noen års arbeidserfaring. Vi tror du jobber i en HR-funksjon eller med relaterte oppgaver innen HR og kompetanseutvikling. 

Meld din interesse

Dersom du ønsker plass på et av studiene, send en e-post til morten.myhre@kristiania.no. Her er det førstemann til mølla!

Videreutdanningen består av to emner på 7,5 studiepoeng hver som kan gjennomføres hver for seg eller samlet. Undervisningsopplegget er heldigitalt med forelesninger på video i kombinasjon med fire korte digitale samlinger.

 Videreutdanning 1: Digitaliseringsledelse og kommunikasjon (7,5 studiepoeng)

I dette emne vil du lære hva begrepet «digitalisering» betyr for hvordan organisasjoner og virksomheter definerer seg selv, samt utfører sine kjerneoppgaver. Kurset vil også gi en innføring i hvordan du som jobber med HR-faget kan definere, implementere og utvikle bruken av digitale verktøy, som hjelper din organisasjon frem mot målene dere har satt.

Digitale samlinger:

  • Mandag 7 mars kl 15-17
  • Mandag 4. april kl 15-17
  • Mandag 2. mai kl 15-17
  • Mandag 30. mai kl 15-17

Videreutdanning 2: HR Tech (7,5 studiepoeng)

Emnet gir deg en innføring i relevant teknologi og fremtidsrettede digitale verktøy for bedrifter, med et spesielt fokus på HR-funksjonen. Her får du innsikt i mulighetene og begrensningene teknologien tilbyr. På hvilken måte kan ulike HR-prosesser, som læring, kompetanseutvikling, administrasjon eller annen ressursutvikling, gjøre bruk av mer teknologi? HR-analyser med Big Data og digitale kompetanseanalyser kan øke effektiviteten og verdiskapningen i organisasjonen.

Digitale samlinger:

  • Tirsdag 1. mars kl 15-17
  • Tirsdag 29. mars kl 15-17
  • Tirsdag 26. april kl 15-17
  • Tirsdag 24. mai kl 15-17