Verktøykasse for Digital markedsføring

illustrasjon med mann, dame og mobil

På denne siden har vi samlet nyttige verktøy for studenter som tar Digital Markedsføring i SMB ved Høyskolen Kristiania.

Aller først anbefaler vi å sjekke ut vår Veiviser i Digital markedsføring. Dette er en praktisk guide til digital markedsføring som skal gi deg et oversiktlig bilde av faget med praktiske, nedlastbare sjekklister og maler.

Sjekk ut veiviseren

Veiviser

Digital markedsføring

Nå målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer!

608 Moduler0% Fullført

Andre relevante kurs

DigitalNorway leverer en rekke kurs som kan være relevant både direkte og indirekte for deg som jobber med markedsføring:

Veiviser innovasjon har flere nyttige metoder og verktøy for å identifisere målgruppe og målgruppens behov. Vi anbefaler å særlig sjekke ut delen om å indentifisere målgruppen din, og den som går på verktøyet Business Model Canvas. Dette er et verktøy hele bedriften bør ta i bruk sammen for at dere skal oppnå størst mulig effekt.

Dersom du skal arbeide med å få med resten av bedriften til å kartlegge målgruppe og å indentifisere behov, kan du i tillegg til å ta i bruk Veiviser Innovasjon, ta dette kurset, som gir deg en innføring i Workshopfasilitering.

For et overordnet blikk på hvordan hele bedriften kan bli mer digital, anbefaler vi å ta en titt på Veiviser Effektivisering, som viser muligheter med digital teknologi innenfor ulike områder.

Veiviser

Smidige arbeidsformer og innovasjons­metoder

Hvordan kan din virksomhet leverer produkter og tjenester som løser et problem eller behov for kunder og brukere og dermed sikrer framtidig vekst og verdiskaping?

907 Moduler0% Fullført

Introkurs

Workshop­fasilitering

Hvordan får man de beste idéene? Hvordan løser man de vanskeligste utfordringene? Du kommer langt med å samle kunnskapsrike hoder til en workshop – men hva så når man har samlet dem? Nøkkelen ligger i grundige forberedelser og god fasilitering.

206 Moduler0% Fullført

Veiviser

Effektivisering

Oversikt over teknologi som gjør din bedrift mer effektiv.

407 Moduler0% Fullført

Bærekraftig markedsføring?

Lær om bærekraft og hvordan du kan sørge for at bærekraft blir implementert som en viktig del av alt bedriften driver med – også markedsføringen. Dette gjør det enklere i kommunikasjonsarbeidet – slik at dere unngår grønnvasking.

Veiviser

Bærekraft & digitalisering

Den komplette startguiden for å jobbe effektivt med bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling.

405 Moduler0% Fullført