VEIVISER

Smidige arbeidsformer: Innovatørenes metoder

Lær å bruke kjente innovasjonsprinsipper og metoder for å treffe blink i markedet
[Merk: Denne veiviseren er under oppdatering. Oppdateringen er ferdig begynnelsen av august]

90 minutter

5 faser

For alle

Dybdekurs med anbefalte verktøy og metoder

Om denne veiviseren

Veiviseren gir deg en trinn-for-trinn veiledning til produkt- og tjenesteutvikling og hvor involvering av kunden og/eller brukeren er avgjørende. Du lærer deg metodene for å jobbe strukturert med aktiviteter og metoder som innovatører bruker: Hvilke behov og utfordringer har dine kunder og/eller brukere og som du kan levere en løsning på? Hvordan kan du jobbe strukturert med å utvikle nye produkter og tjenester som skaper verdi både for virksomheten din og for virksomhetens kunder?

Veiviseren gir deg deg praktiske metoder og verktøy du trenger når du skal utvikle produkter og tjenester for kundene dine. Underveis får du metodekort, tips og eksempler som er nyttige i arbeidet.

Gå gjennom veiviseren for å lære ...

👩‍💻 Hvordan du finner problemstillinger som du vil bygge videre på gjennom en klarere forståelse for hvilke muligheter din virksomhet bør ta, og gjennom å få en litt bedre forståelse av kundenes utfordringer, forventninger og opplevelser.

👣 Hvorfor du bør innhente dybdeinnsikt både om kundens behov og hvilke problemer det er verdt å løse for kunden

🌱 Hvordan du kan utvikle ideer som løser kundens problem

🤔 Hvordan du lager hypoteser som må bekreftes eller avkreftes, og sette opp et testløp du skal gjennom for å validere eller avkrefte disse


Få gratis tilgang!

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer