Læringsreiser

Sykkylven kommune læringsreiser

Sammen med Sykkylven kommune leverte vi tre læringsreiser for virksomheter i kommunen, som ansatte og ledere trenger for å holde tritt med den digitale utviklingen.

Her kan du få direkte tilgang til læringsinnholdet!

Nysgjerrig? Eller klar for påfyll av kunnskap?

Utforsk kurs innen kunstig intelligens, innovasjon, bærekraft og mye mer.

Kompetanseløft til alle ansatte

Det er ikke bare enkelt å holde seg fullt oppdatert på alt som skjer innen digitalisering og ny teknologi. Men det er nettopp det som må til – for å være frempå og lykkes som virksomhet i dag. Behovet for kontinuerlig kunnskapspåfyll er stort og livslang læring gjelder alle. 

Derfor tilbydde Sykkylven kommune tre gratis læringsreiser til alle kommunens virksomheter på temaene Bærekraft, Digital markedsføring og data.

En læringsreise er en kombinasjon av korte kurs, videoer, webinarer og artikler du får servert i en tidsperiode for å bygge ny kompetanse på et område. 

Rakk du ikke å delta på læringsreisene?

Det er ikke for sent. Under har vi samlet alt læringsinnholdet deltagere er blitt tilsendt gjennom perioden, slik at du kan få oversikt over temaene og fortsette å lære!

Våre temaer og læringsreiser:

Bærekraft og digitalisering

Lær hvordan du jobber smart med det digitale, grønne skiftet og kan snu utfordringer til muligheter. Se sammenhengene mellom bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling .

Digital markedsføring

I denne læringsreisen får du en oversikt over de ulike kanalene som finnes og hvordan du kan jobbe med innhold for å nå målgruppen din.

Bytt ut magefølelsen med data

Få en grunnleggende forståelse av hva data egentlig er – og hvorfor det er så verdifullt!

Vil du sjekke ut DigitalNorways gratis kurstilbud?

Her finner du utvalg av ulike kurs om andre spennende områder som du kan ta akkurat når du vil – helt gratis.