Nysgjerrig på digitale teknologier? Bli med på kurs!

Tre mennesker som snakkersammen  foran en skjerm

Hva er egentlig kunstig intelligens og tingenes internett? Hvordan brukes avansert dataanalyse, og hvilke muligheter ligger i autonome systemer?

Bli smartere på 6 x 10 minutter!

Nå kan du endelig utvide din forståelse for digitalisering på en enkel og oversiktlig måte. Meld deg på vår innføring i digitale teknologier! Meld deg på

I løpet av noen få uker får du tilsendt seks korte introduksjoner på 5-10 minutter, du får tilgang til en gruppe der du kan diskutere med andre som tar samme kurs, og til slutt kan du delta på et webinar der vi svarer på det du måtte lure på.

Meld deg på via skjemaet nederst på siden.

Om kurset

  • Kursstart: 28. september
  • Påmeldingsfrist: 27. september
  • Varighet: 6 kurs på 5-10 minutter i løpet av 2 uker
  • For hvem: Kurset passer for alle som ønsker å lære mer om digital teknologi

Dette lærer du om:
Sammenhengen mellom digitale teknologier, kunstig intelligens, tingenes internett, avansert dataanalyse, autonome systemer, og cybersikkerhet.

Blide av Trond Moengen
Trond Moengen ledet sekretariatet for strategien Digital21

Webinar om digitale trender 20. oktober

20. oktober kan du lære mer om hvilke digitale teknologier som vil ha mest å si for hvordan samfunnet og arbeidsplassen kommer til å utvikle seg, og hvilke trender som kommer til å påvirke oss fremover.

Trond Moengen ledet sekretariatet for strategien Digital21, som ble utformet på oppdrag av Nærings- og fiskeridepartementet i 2018. Strategien kom med 64 konkrete tiltak for å sette fart på digitaliseringen av norsk næringsliv, og med en anbefaling om hvilke teknologier Norge bør satse på for å hevde seg internasjonalt.

Christian Albertsen
Christian Albertsen, DigitalNorway

I webinaret forteller han om hva som er viktig å prioritere fremover, og hvorfor. I tillegg vil Christian Albertsen snakke om DigitalNorways veivisere, og hvordan du kan ta de i bruk for å sette fart på digitaliseringen i din egen bedrift.

påmelding