Kurs for bedriften

Kunstig intelligens ABC

I dette kurset får dere en innføring i hva kunstig intelligens er, hva det brukes til i norsk næringsliv, og hvordan dere kan komme i gang med å utforske potensialet i egen virksomhet

Oppdag mulighetene for din bedrift

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter – både i produksjon, innovasjon, salg og markedsføring og i drift og vedlikehold. Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen vår om hva kunstig intelligens egentlig er.

Kunstig intelligens er ikke forbeholdt teknologiselskapet eller dataingeniøren. Det er når kunstig intelligens møter domenekunnskap og reelle problemstillinger at vi har størst mulighet til å skape verdi.

Kurset har fått støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for alle som ønsker en grunnleggende og engasjerende innføring i et komplekst tema, og som ønsker å lære mer om hvordan kunstig intelligens kan brukes i bedriften.

Det kreves ingen forkunnskaper, men om du har halvannen time til rådighet, er det nyttig å ta en titt på disse to gratis kursene i vår kurskatalog i forkant av kurset:

Hva er ChatGPT? (20 minutter)
Kunstig intelligens på arbeidsplassen (60 minutter)

Dette lærer du

 • Hva er KI og hvilke egenskaper har KI?
 • Hva kan vi bruke KI til? Hvordan bruker andre virksomheter KI?
 • Data og datakvalitet som forutsetninger
 • Etiske problemstillinger og ansvarlig bruk av KI
 • Hva trenger vi for å lykkes?
 • Tips og triks på bruk av ChatGPT

Hvordan gjennomføres kurset?

Vi tilbyr to alternativer for gjennomføring av kurset:

Fysisk gjennomføring:

 • Varighet: 2,5 timer inkludert pauser
 • Pris: 25 000 kroner eksklusiv mva
 • Kostnader for reise kommer i tillegg

Digital gjennomføring (Webinar):

 • Varighet: 2 timer inkludert pauser
 • Pris: 15 000 kroner eksklusiv mva

Begge alternativene inkluderer to foredragsholdere.

Mulighet for 50% rabatt:

Kursene er utviklet og levert med støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling. Hvis dere er en SMB-bedrift (under 100 ansatte), får dere derfor 50% rabatt på prisen over.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette tilbudet.

Kursholdere

Dragana Trifunovic

Dragana Trifunovic

Dragana er leder for strategi og organisasjonsutvikling i Digital Norway. Hun har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk ny teknologi og bli mer datadrevet.

Eirik Andreassen

Eirik Andreassen

Eirik er leder for teknologi og nettverk i Digital Norway. I tillegg leder han Nemonoor – et samarbeid der Digital Norway sammen med de fremste norske miljøene innenfor KI samles for å løfte kompetansen og evnene innenfor denne teknologien for små og mellomstore bedrifter. Eirik er opptatt av at norske bedrifter skal se hvilke muligheter som ligger i digitalisering. Han er sivilingeniør, har drevet eget konsulentselskap og har tjue års internasjonal ledererfaring fra blant annet Det Norske Veritas og Veritas Petroleum Services. 

Støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling

De fysiske kursene i Fasilitatoren har fått støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling

Formålet til Stiftelsen Teknologiformidling er å øke produktivitet, verdiskapning og konkurransekraft for norsk næringsliv. Digitalisering, robotisering og kunstig intelligens kombinert med samfunns- og klimaansvar er sentrale nøkkelord.