Kurs for bedriften

Kunstig intelligens ABC

I dette kurset får dere en innføring i hva kunstig intelligens er, hva det brukes til i norsk næringsliv, og hvordan dere kan komme i gang med å utforske potensialet i egen virksomhet

Oppdag mulighetene for din bedrift

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter – både i produksjon, innovasjon, salg og markedsføring og i drift og vedlikehold. Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen vår om hva kunstig intelligens egentlig er, og hvordan det kan tas i bruk.

Kunstig intelligens er ikke forbeholdt teknologiselskapet eller dataingeniøren. Det er når kunstig intelligens møter domenekunnskap og reelle problemstillinger at vi har størst mulighet til å skape verdi.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset passer for alle som ønsker en grunnleggende og engasjerende innføring i et komplekst tema, og som ønsker å lære mer om hvordan kunstig intelligens kan brukes i bedriften.

Kurset tilbys fortrinnsvis til virksomheter som har medlemsbedrifter, dvs arbeidsgiver organisasjoner, klynger, næringshager og næringslivsforenigner.

Det kreves ingen forkunnskaper, men om du har halvannen time til rådighet, er det nyttig å ta en titt på disse to gratis kursene i vår kurskatalog i forkant av kurset:

Hva er ChatGPT? (20 minutter)
Kunstig intelligens på arbeidsplassen (60 minutter)

Dette lærer du

  • Hva KI er og hvilke egenskaper teknologien har
  • Hva generativ KI er og hvordan det kan brukes i praksis
  • Data og datakvalitet som forutsetninger for bruk av KI
  • Etiske problemstillinger og ansvarlig bruk av KI
  • Bruksområder og hva vi trenger for å lykkes
  • Tips og triks på bruk av ChatGPT og andre språkmodeller

Hvordan gjennomføres kurset?

Fysisk gjennomføring

  • Varighet: 2 timer
  • Pris: 35 000 eks. mva pr gjennomføring
  • Reisekostnader kommer i tillegg
  • Maks antall deltagere: 25


Kurset er utviklet og levert med støtte fra Stiftelsen Teknologiformidling.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette tilbudet.

Kursholdere

Dragana Trifunovic

Dragana Trifunovic

Dragana er fagansvarlig for KI og leder for strategi i Digital Norway. Hun har flere års erfaring med å utvikle og levere kurs- og kompetanse innen innovasjon, teknologi og digitalisering. Hun brenner for å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig. Fra tidligere har hun erfaring som konsulent og har bistått bedrifter med å ta i bruk ny teknologi og bli mer datadrevet.

Eirik Andreassen

Eirik Andreassen

Eirik er leder for teknologi og nettverk i Digital Norway. I tillegg leder han Nemonoor – et samarbeid der Digital Norway sammen med de fremste norske miljøene innenfor KI samles for å løfte kompetansen og evnene innenfor denne teknologien for små og mellomstore bedrifter. Eirik er opptatt av at norske bedrifter skal se hvilke muligheter som ligger i digitalisering. Han er sivilingeniør, har drevet eget konsulentselskap og har tjue års internasjonal ledererfaring fra blant annet Det Norske Veritas og Veritas Petroleum Services.