Gratis frokostseminar: Bærekraft + digitalisering = sant!

Under frokostseminaret møter du blant annet Kia Klavenes fra KPMG, Tale Skjølsvik fra OsloMet og Annita Fjuk fra Digital Norway

Meld deg på en hyggelig og lærerik bærekraftsfrokost!

Vi ønsker velkommen til frokostseminar 26. april 2022 kl. 08.30-09.30. Arrangementet finner sted på Toppindustrisenteret, på toppen av Rebel 17. etg., Universitetsgata 2. Dørene åpner kl. 08.00 med lett frokostservering.

Behovet for kompetanse på bærekraft er økende og essensielt for samfunnet. Vi vet at mange er godt i gang, samtidig sliter norsk arbeidsliv med å utnytte mulighetene som ligger i data og digital teknologi for å sikre en grønn omstilling. Kompetansebehovet er stort, og det haster.

DigitalNorway og OsloMet har i lengre tid samarbeidet og jobbet bevisst og målrettet med kompetanseutvikling tilpasset et arbeidsliv i rask endring. I løpet av frokosten får du servert ulike typer kurs og utdanninger spesielt utviklet for arbeidslivet. Vi vil også inspirere med gode eksempler fra noen av de beste i Norge på digitalisering og bærekraft. Arrangementet er gratis.

PROGRAM

Hva har DigitalNorway og OsloMet å by på innen kompetanseområdet bærekraft?

  • Innledning ved Tale Skjølsvik, OsloMet og Annita Fjuk, Digital Norway. Dialog i panel.
  • Hvorfor og hvordan henger bærekraft sammen med digitalisering? Sigrid Sevalsen, Digital Norway
  • Hva er bærekraftsledelse? Ved Even Sønnik Haug Larsen, OsloMet
  • Innovasjon for bærekraft – Et nytt PhD-program ved OsloMet. Ved Astrid Skjerven, OsloMet

Bærekraftig verdiskaping

  • Hvilke drivere påvirker virksomheters mulighet for å realisere muligheter innen forretningsutvikling og innovasjon samtidig som risikoeksponering reduseres? Ved Kia Klavenes, Head of ESG Transformation KPMG Pure Sustainability. Presentasjon og diskusjon

Oppsummering og avslutning