Rigg deg for fremtiden – lær av de beste i Silicon Valley

Mariann Christensen i Finansforbundet
Mariann Christensen, Leder Kompetanse og Fordel, Finansforbundet. Finansforbundet har kommet inn som partner i SHEconomy, og ser frem til å bidra til å nå ut med mer kunnskap til norske bedrifter gjennom Digital Transformation & Sustainability Summit.

Nå kan du tilegne deg innsikten, kunnskapen og verktøyene du trenger for å jobbe effektivt med bærekraft og teknologi. Bli med på Digital Transformation & Sustainability Summit!

Aldri før har det vært viktigere for bedrifter å sette i gang tiltak for bærekraft. Dette er noe ingen kan unngå – og for noen kan det være avgjørende for videre drift.

I møte med nye og kommende krav for rapportering på bærekraft, kommer du neppe utenom å implementere bærekraft som en del av forretningsmodellen.

SHEconomy®-partnerne Google, DigitalNorway, SINTEF, Yara, Facebook og Aker BioMarine har nå fått med Finansforbundet på laget for å gi deg akkurat den innsikten, kunnskapen og verktøyene du trenger – og dette får du ved å delta på Digital Transformation & Sustainability Summit.

Les mer på SHEconomy sine nettsider, eller klikk her for å melde deg på.

Bli med på årets summit i Silicon Valley 27. til 29. mars 2023

Nå kan du lære fra de fremste ekspertene og miljøene innen teknologi og bærekraft. Du får muligheten til å navigere det grønne og digitale landskapet og får praktiske verktøy for gjennomføring og implementering i din organisasjon.

Nytt av året er at Finansforbundet har kommet inn som partner i SHEconomy®:

– Finansforbundet har bærekraft, mangfold og digitalisering som våre satsingsområder og har de siste årene bidratt til å øke finansnæringens kompetanse om bærekraft gjennom både forskning og våre Just add Finance-webinarer. Derfor er vi stolte av å inngå partnerskap med SHEconomy og gjennom Digital Transformation & Sustainability Summit bidra til å nå ut med mer kunnskap til norske bedrifter og ruste bedriftene til å se mulighetene i det grønne skiftet, sier Mariann Christensen, Leder Kompetanse og Fordel i Finansforbundet, og fortsetter:

– Bærekraft, digitalisering og mangfold er ikke buzz-ord, de er nødvendige for å skape bærekraftige forretningsmodeller og et bedre samfunn.

Bærekraft handler om effektivisering og nyskaping

– God ledelse innebærer å identifisere nye utfordringer og tilegne seg nok kunnskap til å møte disse utfordringene på best mulig vis. Og det er vel knapt noen utfordringer vi står overfor nå, som ikke involverer bærekraft, sier Benja Stig Fagerland, grunnlegger av SHEconomy®.

Bærekraft er ikke det samme som merarbeid, eller det motsatte av lønnsomhet. Tvert imot handler bærekraft om effektivisering og nyskaping. I praksis kan bærekraftsarbeidet rigge bedriften for fremtiden, med digital teknologi og nye forretningsmodeller.

Samtidig kan kostnader spares og inntekter økes – alt mens du bidrar til en bedre verden.

Akkurat nå befinner vi oss midt inne i det grønne skiftet, og endringene vi må ta stilling til kommer raskt. Økt fokus på klima fører til store endringer og muligheter innenfor næringslivet – både i form av omdømme, CSR (Corporate Social Responisibility), og profitt.

Digitalisering, mangfold og bærekraft er en virkningsfull kombinasjon – og du, som leder, må sørge for å stå foran i skoene når det gjelder kontinuerlig utvikling som hensyntar både miljø og økonomi. Selskaper som posisjonerer seg tidlig, har større muligheter for fremtidig vekst.

Bli med inn i kjernen av Silicon Valley!

Meld deg på Digital Transformation & Sustainability Summit i dag, og lær hvordan bærekraft kan bidra til økt vekst og reduserte kostnader for din bedrift.

I forrige runde ble påmeldingslisten fulltegnet i løpet av noen få dager. Sørg derfor for å sikre din plass så raskt som mulig, slik at du blir en av de som benytter anledningen til å besøke og lære fra noen av de mest suksessrike organisasjonene i Silicon Valley.

Hva får du ved å melde deg på?

  • Et unikt nettverk å lære fra, der du knytter nye, verdifulle kontakter
  • Muligheten til å styrke deg selv og din egen organisasjon
  • Innsikt i mulighetene som ligger i det grønne skiftet
  • Nyttige verktøy som legger grunnlaget for endringer innen digitalisering, mangfold og bærekraft – gjennom et dypdykk ned i noen av de mest forretningskritiske utfordringene selskaper står overfor i dag

Under summiten møter du andre i samme situasjon, og du får lære og dele sammen med andre inspirerende ledere som står overfor de samme utfordringene som du gjør.

Ut over å høre fra noen av de mest fremoverlente lederne i Google møter du entreprenører fra banebrytende og innovative oppstartsbedrifter, og ledere av større selskaper – som håndterer helt andre utfordringer som endring av kultur, prosesser, og ikke minst utrangerte forretningssystemer som bremser utviklingen.   

I tillegg får du et innblikk bak sceneteppet hos verdensledende selskaper, der du hører fra ledere som deler sine tanker om emner som:

  • Hvilke muligheter og endringer ser vi konturen av i det grønne skiftet og i det digitale landskapet allerede nå?
  • Hva gjør selskaper, organisasjoner og det offentlige for å gire opp når det kommer til de globale klimaforandringene?

Rigg deg for fremtiden!

Meld deg på Digital Transformation & Sustainability Summit for å sørge for at din bedrift evner å forstå hvordan teknologi og digitalisering kan kombineres med bærekraft – ikke bare for å bidra inn til bunnlinjen, men også til et bedre samfunn, og en bedre verden.