Læringsreise for digital pådriver programmet

Lær mer om digitalisering, teknologi og data

Nå kan du få kontroll på hva digitalisering og digital teknologi er, og hvorfor data er det nye gullet. Digital Norway tilbyr din bedrift et unikt digitalt læringstilbud, slik at du kan bygge ny kompetanse i løpet av noen uker.

Selvstudie over 2 timer fordelt på 6 uker

Heldigitalt kursprogram du tar når du vil

Krever ingen forkunnskaper

Du får kursbevis/diplom

Kort om denne digitale læringsreisen

Dagens arbeidsliv krever mye av deg som ansatt. Det er nye måter å jobbe på, nye måter å organisere på og nye digitale teknologier man bør forstå for å kunne være relevant i et arbeidsmarked som stadig er i endring.

Denne læringsreisen er utviklet for deg som vil forstå mer og holde deg oppdatert i det digitale arbeidslivet.

Velkommen til et spennende læringstilbud!

Digitalisering gir mange nye muligheter for norske virksomheter. På denne siden kan du registrere deg og gjennomføre en egen læringsreise for viktig ny innsikt og kompetanse. I din bedrift er det en eller flere digitale pådrivere som har fått opplæring hos Digital Norway for å kunne hjelpe deg og andre kollegaer på veien.

Hvorfor skal du lære dette?

Jo, det å forstå mer om digitale teknologier og bruk av data gir uante muligheter for smartere løsninger, nye og spennende måter å jobbe på og ikke minst for mer effektiv og grønnere omstilling.

illustrasjon dame foran pc

Lær om digitale teknologier og det å jobbe databasert

Læringstilbudet foregår som en læringsreise som gir deg en innføring i hva digitale teknologier er og hvilke sammenhenger som finnes. Videre vil du lære om hva data er og hvordan man kan gå frem for å skape verdi av data.

Få svar på blant annet: Hva innebærer digitalisering og hva er digitale teknologier som kunstig intelligens og tingenes internett? Hva er alt snakket om data og hvordan jobbe mer effektivt med data?

Hva er læring gjennom en læringsreise?

Skreddersydd mikrolæring: En læringsreise er en kombinasjon av korte digitale kurs, kurskapitler og videofilmer som vi sender deg igjennom noen uker så du kan bygge ny kunnskap trinn for trinn. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med.

100% fleksibelt og nettbasert: Alt innhold leveres på e-post direkte til din innboks. Kursmaterialet ligger tilgjengelig på nett til en hver tid, og du gjennomføre kursdelene akkurat når du vil.

Lær fra eksperter: Kursinnholdet i læringsreisen er utviklet av de beste fagmiljøene i Norge. Du kan ta en titt med en gang, eller vente til vi sender deg det i passe små porsjoner på e-post. Læringsinnholdet er: Buzz-ordliste, blogginnlegg fra Arne Krokan, introduksjonskurs på forstå digitale teknologier, digital veiviser på å bruk av data samt 2 stk videofilmer for å forstå mer om verdien av data, Hvorfor er data det nye gullet? Myter om bruk av data.

Praktisk informasjon

Hvem:

Kompetansetilbudet er for alle ansatte uavhengig av rolle og erfaring.

Du får dette tilbudet siden din virksomhet er med på et digitalt pådriver program i regi av Digital Norway.

Hva:

Du deltar på en læringsreise som inneholder digitalt kursinnhold og inspirerende videofilmer som vi sender deg i passe små porsjoner.

Hvordan:

Du får e-post fra oss med anbefalte digitale kurs i ca 6 uker etter du melder deg på. Du kan når som helst repetere og ta kursene på nytt.

Slik gjør du det:

✍ Påmelding via skjema under. Fyll inn navn, e-post og bedriften du jobber i.

🙂 Registrer bruker og passord hos oss. Har du selv opprettet en kursbruker hos oss før, får du deretter en e-post med praktisk informasjon og bekreftelse å læringsreisen. Har du IKKE hatt en bruker hos oss før, må du hjelpe oss med det. Du får derfor en egen e-post der du må lage passord. Og vipps så får du en egen bruker og tilgang til kursene i læringsreisen.

📩 Gratulerer -da er du igang. Ta gjerne kontakt med oss på post@digitalnorway hvis du har spørsmål. Vi hjelper deg gjerne!

Ps. Tidspunkt for påmelding bestemmes av din digitale pådriver:

Du vil få vite hvilke uke du skal melde deg på fra den digitale pådriveren hos dere. Ved at dere alle gjennomfører læringsreisen samtidig, blir det enklere å diskutere internt og dele ny kunnskap i fellesskap. Vi lærer jo best sammen med andre!

registrer-deg

Meld deg på her: