introkurs

Crash-kurs i digitale teknologier

Hva er digitale teknologier og hvordan påvirker de arbeidslivet?

20 minutter

4 moduler

For nybegynnere

Introkurs

Om kurset

I dette kurset får du en introduksjon til hva digitale teknologier er, hvordan de henger sammen og eksempler på hvordan de påvirker ulike bransjer i arbeidslivet.

Hvilke muligheter kan digitale teknologier gi deg og din bedrift?

Digitalisering berører oss alle, både i vårt personlige liv og i arbeidslivet. I dette kurset utforsker du hvordan samfunnet og organisasjonene våre endrer seg i takt med den nye digitale teknologien, og hvordan vi kan dra nytte av dette i arbeidslivet.

Hvem passer kurset for?

Dette kurset er laget for deg som er nysgjerrig på digital teknologi, har lyst å forstå mer og bli tryggere i diskusjoner i den digitale arbeidshverdagen. I kurset møter du Arne Krokan, professor på NTNU, som forteller hvordan teknologi påvirker arbeidslivet og ulike bransjer.

Kurset passer for nybegynnere og er en god start for å få oversikt over noen eksempler på digitale teknologier. Det passer også for deg som kjenner til kunstig intelligens, skytjenester eller VR, men ønsker å lære mer om hvordan disse teknologiene påvirker arbeidslivet og hvordan de henger sammen med hverandre.

Ta kurset for å lære:

👩‍💻 Hva digitale teknologier er og hvordan de kan brukes

🛠️ Introduksjon til hva VR, digitale tvillinger, skytjenester, 5G, maskinlæring med mer innebærer

💰 Eksempler på hvordan ny teknologi treffer ulike bransjer


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer