Morgendagens kunnskap – tilgjengelig i dag

Sammen med NHO tilbyr vi gratis kompetansepåfyll gjennom tre ulike læringsreiser, der du møter eksperter fra Itera, Reodor og Synlighet. Her vil du tilegne deg viktig grunnkompetanse som vil hjelpe deg i din arbeidshverdag.

Temaene for de tre kursrekkene er digital markedsføring, verdien av data og innovasjonsprosesser ved utvikling av produkter og tjenester. Kursene går over to uker og er helt gratis.

En læringsreise består av korte kurs der du får materialet på e-post i faste intervaller, og sendes inn til læringsinnhold på våre nettsider. Underveis avholdes det i tillegg webinarer i samarbeid med eksperter fra fagområdet, hvor det legges opp til diskusjon mellom deltakerne.

Kursene er tilrettelagt for små og mellomstore bedrifter, og du vil lære konkrete, håndgripelige metoder som du raskt kan ta i bruk i egen virksomhet.

Læringsreisene har i første omgang blitt satt opp for NHOs medlemmer. Nå åpner vi opp for at andre også kan melde seg på.

Oppstart 8. februar – Kom i gang med digital markedsføring!

Ønsker du å komme i gang med digital markedsføring og å sørge for at dere blir mer synlige? Lær hvordan du sikrer at du når målgruppen din i riktig kanal med innhold som treffer.

Kurset arrangeres i samarbeid med digitalbyrået Synlighet.

Oppstart 8. februar – Skap verdi av data!

Alle i virksomheten jobber med data på en eller annen måte, og alle i virksomheten kan bidra til å skape ny verdi ved å ta i bruk data.

Få en grunnleggende forståelse for data, og hvordan din bedrift kan bli mer konkurransedyktig med riktig bruk av data.

Kurset arrangeres i samarbeid med Itera.

Oppstart 9. februar – Hvordan skape vekst gjennom produkt- og tjenesteutvikling?

Hvordan jobber din bedrift med innovasjon, forretningsmodeller og produkt- og tjenesteutvikling?

Dette kursprogrammet gir en innføring i velkjente innovasjonsmetoder som kan gi dere det løftet dere trenger for å arbeide mer lønnsomt med innovasjon.

Kurset arrangeres i samarbeid med innovasjonsbyrået Reodor.