læringsreise

Hvordan skape vekst gjennom produkt- og tjenesteutvikling?

Få en kjapp innføring i velkjente metoder som kan gi din bedrift det løftet dere trenger for å arbeide mer lønnsomt med innovasjon.

Kursinfo

  • Oppstart 9. februar – del 1 av kurset går i uke 6, del 2 går i uke 10
  • Kurset er gratis, og 100% nettbasert
  • Få tilsendt 5 korte kurs og tilgang til 2 webinarer i løpet av 2 uker

Hvem bør delta?

De i bedriften som allerede jobber med produkt- og tjenesteutvikling

De i bedriften som skal jobbe med produkt- og tjenesteutvikling

For å få mest mulig utbytte av kurset anbefaler vi at noen fra ledelsen også melder seg på

Dette lærer du

Sammen med innovasjonsbyrået Reodor og NHO inviterer vi deg til en læringsreise i innovasjon der du arbeider med egen bedrift som eksempel, og lærer hvordan du kan arbeide mer innovativt med forretningsmodeller og produkt- og tjenesteutvikling.

Du trenger ikke være NHO-medlem for å melde deg på; læringsreisen er åpen for alle som ønsker å delta.

Gjennom kurset får dere et felles språk internt som legger grunnlaget for en felles forståelse for bedriftens behov.

Kurset gir deg en innføring i ulike velprøvde metoder og rammeverk innen innovasjon og produkt- og tjenesteutvikling. I tillegg får du tilgang til nedlastbare metodekort og maler som du på en enkel måte kan ta i bruk i din egen bedrift.

Læringsreisen gir deg innsikt i blant annet:

  • Hvordan du oppdager mulighetene for din bedrift
  • Hvordan det å forstå kundene dine hjelper deg å skape noe verdifullt og brukervennlig
  • Hvordan du utvikler og konkretiserer idéer
  • Hvordan du tester og validérer idéen!
  • Hvordan du jobber med å realisere løsningen

Hvordan er læringsreisen bygget opp?

Kursprogrammet gir deg en praktisk tilnærming til innovasjon og forretningsutvikling, og passer for deg som allerede jobber med eller skal jobbe med produkt- og tjenesteutvikling.

Du vil motta fem korte kurs per e-post der du arbeider med ulike metodekort, maler og oppgaver med egen bedrift som eksempel, i tillegg til å få tilgang til to korte webinarer med Reodor.

  • Del 1 av programmet går i uke 6 (8. til 12. februar)
  • Del 2 av programmet går i uke 10 (8. til 12. mars)

Dette gir deg god tid til å arbeide med det du lærte i del 1 av programmet før du setter i gang med del 2.

Webinarer

Hallgeir Knutsen (venstre), partner og strategisk rådgiver og Nassir Achour (høyre), daglig leder i Reodor. Hallgeir og Nassir holder to webinarer om innovasjon under læringsreisen, og er tilgjengelig for spørsmål og veiledning.

Sammen med innovasjonsstudioet Reodor inviterer vi til webinar under læringsreisen. Du vil motta påmeldingslinker underveis.

💻 9. februar kl. 12.00-13.00:
Hjelp, jeg har en innovasjonsidé, hva gjør jeg nå!

Reodor hjelper noen av Norges ledende selskaper med akkurat dette i hverdagen. I dette webinaret deler de konkrete tips til hvordan man steg for steg validerer om en idé er noe man bør satse på eller forkaste. 

💻 10. mars kl. 12.00-13.00:
Live Q&A – hva er din idé?

Her får du muligheten til å ta med dine egne idéer og å diskutere de sammen med de andre deltakerne og Reodor. Vi velger ut noen konkrete innspill i forkant av webinaret.

Innhold i kurspakken:

Om Reodor

Reodor er et innovasjonsstudio som jobber med noen av Norges ledende selskaper på å skape vekst. Ved å bistå aktivt med gjennomførende arbeid, forbedrer de eksisterende produkter eller finner nye forretningsmuligheter de tar hele veien fra idé til marked. Gjennom arbeidet skaper Reodor sammen med kundene bevisførsel, økt kompetanse og kultur blant ansatte hos selskapene.

Om DigitalNorway

DigitalNorway er en non-profit virksomhet startet i 2017 av flere norske næringslivsaktører med støtte fra offentlig sektor. Vi jobber med å sikre arbeidstakere og virksomheter i Norge tilgang til kunnskap og nettverk de trenger i en digital verden.

Dette gjør vi gjennom å tilby gratis kurs, guider, læringsreiser og webinarer. DigitalNorway driver også frem større samarbeidsprosjekter innen deling av data som bidrar til digitaliseringen av norsk næringsliv.

Påmelding

Jeg vil delta!

Få en innføring i velkjente metoder som kan gi din bedrift det løftet dere trenger for å arbeide mer lønnsomt med innovasjon! Meld deg på og motta 5 korte kurs per e-post, samt invitasjon til å delta på webinarer i regi av innovasjonsbyrået Reodor.

Du trenger ikke være medlem av NHO for å melde deg på, læringsreisen er åpen for alle som ønsker å delta.

Påmeldingen er nå stengt.