WEBINAR

Kom i gang med kompetanseheving!

Styrk bedriftens posisjon med viktig kompetanse på digitalisering og ny teknologi

Kontinuerlig læring og kompetanseheving er et av de viktigste tiltakene vi har for å lykkes med konkurransekraft og vekst – bli med på gratis webinar!

Behovet for å jobbe på nye måter og utnytte teknologi er stort, men hva skal du prioritere av kompetanseheving og hvor skal du begynne?

Viken fylkeskommune og DigitalNorway ønsker å gjøre det enklere for deg å komme i gang og har invitert noen av de fremste ekspertene fra Microsoft og PwC for å vise vei. Vi inviterer til webinar 14. oktober.

Program:

  • Hva er viktigst å kunne? Hvilken kompetanse er viktigst fremover – og hvordan bli en lærende organisasjon? – Kimberly Mathisen, adm.dir. Microsoft Norge
  • Hvordan komme i gang? Slik tar du systematiske grep for å utvikle dine ansatte. – Tore Karlsen, partner, PwC
  • Hvor starter jeg? Introduksjon til et gratis kartleggingsverktøy som viser bedriftens kompetansegap med anbefalt læringstilbud. – Sigri Sevaldsen, forretningsutvikler, DigitalNorway
  • Moderator: Liv Dingsør, daglig leder i DigitalNorway
KimberlyLein-Mathisen

Kimberly Mathisen, administrerende direktør i Microsoft

Kimberly Mathisen begynte som toppsjef for Microsoft Norge i 2016. Dit kom hun etter å ha vært sjef i Orkla Home & Personal Care.

Mathisen er på vei inn i ny rolle som administrerende direktør i stiftelsen C4IR Ocean, et samarbeid mellom blant annet Aker-systemet og Verdens økonomiske forum.

Tore Karlsen, partner i PwC

Tore Karlsen er partner i PwC og er leder for PwCs consulting-virksomhet regionalt. Han har over 20 års erfaring med ledelse av ulike prosjekter innen omstilling, organisasjonsutvikling og prosessforbedring.

De siste årene har Tore støttet en rekke norske og internasjonale virksomheter med arbeid innenfor strategisk HR og kompetansestyring.

Tore er sentral i PwCs nasjonale satsing på New World New Skills, som setter fokus på utvikling og kompetanseheving av ansatte for å møte det digitale skiftet. 

Sigri Sevaldsen

Sigri Sevaldsen, Forretningsutvikler i DigitalNorway

Sigri har master i ledelse av kreativ industri fra BI og Kingston University. Hun er forretningsutvikler i DigitalNorway og er ansvarlig for utvikling av DigitalNorways veivisere og andre kompetanseprodukter.

Liv Dingsør

Liv Dingsør, daglig leder i DigitalNorway

Liv har vært daglig leder for DigitalNorway siden 2020. Før dette var hun fra 2018 viseadministrerende direktør og leder for forretningsutvikling i selskapet. Hun har bakgrunn fra DNB og Aker ASA, samt flere bedrifter som hun har ledet gjennom store endringer. Liv er siviløkonom fra NHH og tidligere landslagskjører i snowboard.

Gjennom sin rolle i Digital Norway sitter hun i en rekke utvalg der hun representerer små og mellomstore bedrifters interesser. I 2020 var hun blant annet en del av regjeringens ekspertgruppe for datadeling i næringslivet.

Test kompetansekartlegginsverktøyet

Gratis kompetanseverktøy

Kartlegg bedriftens digitale kompetanse!

Dette verktøyet er utviklet for at du skal kunne kartlegge bedriftens digitale kompetansebehov og potensial.