Hele Norge øver`s opplæringspakke

Kom i gang med beredskap!

Takk for at du meldte deg på Hele Norge øver. 

På denne siden får du en opplæringspakke i digital sikkerhet som er utviklet med ekspertmiljøene hos Telenor, DNV og DNB. Pakken inneholder et kurs for ledere og et for ansatte som du kan dele internt på arbeidsplassen din. 

Kurs for ledere

I dette kurset lærer dere om digital beredskap, hvordan lage en beredskapsplan – og hvordan dere best håndterer et cyberangrep. Kurset gir ledergruppen en god start og oppskrift på å komme i gang med en beredskapsplan.

Introkurs

Hva gjør du når virksomheten din blir hacket?

Lær hvordan du lager en beredskapsplan for digitale angrep

15 min4 Moduler0% Fullført

Kurs for alle ansatte

I dette kurset presenteres truslene som lurer rundt hvert hjørne av internett. Man lærer også om hvordan man bedre kan beskytte seg selv og bedriften sin mot cyberangrep. Kurset har illustrerende video-snutter som viser hva som skjedde når Østre Toten kommune ble utsatt for angrep.

Introkurs

Hvordan beskytte deg mot cyberangrep?

Det finnes idag mange former for cyberkriminelle, og de har ulike forutsetninger og motiver. Her kan du lære mer om hvordan du kan styrke din digitale sikkerhet.

155 Moduler0% Fullført

Praktisk informasjon om tilgang til kursene:
Når du klikker deg inn på et av kursene første gang, må du legge inn din e-post og opprette et passord for å få gratis tilgang. 

Ta gjerne kontakt på post@digitalnorway.com. Se også vår side for ofte stilte spørsmål.


Lykke til!


Med vennlig hilsen