fysisk eller digital deltagelse

Knekk ChatGPT-koden på jobb

Teknologien har tatt verden med storm, men hvordan bruke ChatGPT som din digitale assistent i arbeidshverdagen?

Dette arrangementet er avholdt

Revolusjonen i kunstig intelligens kommer til å få enorme konsekvenser for hvordan vi jobber og lever. Språkmodeller som ChatGPT er blant de mest nyttige og anvendelige verktøy menneskeheten har skapt.

Denne morgenen kommer forfatter og journalist Per Kristian Bjørkeng som nylig har gitt ut boken «Knekk ChatGPT-koden». Dette er hans andre bok om kunstig intelligens.

Bjørkeng vil gi deg en bedre forståelse av hva KI kan bidra med i din hverdag, og hvordan du kan bruke ChatGPT til problemløsing, innsamling av kunnskap, skriving av tekst og en rekke andre bruksområder.

Arrangementet blir streamet, så du kan velge mellom fysisk eller digital deltagelse når du registrerer deg.

Praktisk informasjon

Når: 28.november mellom kl. 09-10.

Fysisk deltagelse i Oslo: Oppmøte hos Digital Norway, i Rebel-bygget, Universitetsgata 2, Oslo. Enkel frokost blir servert fra kl. 0830. Det er begrensede plasser, så husk å bestill billett i her.

Digital deltagelse: Registrer din deltagelse her, så får du tilsendt link til arrangementet dagen før.

Per Kristian Bjørkeng

Per Kristian Bjørkeng er forfatter og teknologijournalist i Aftenpostens kulturavdeling. Han har fulgt den teknologiske utviklingen tett i 30 år og lanserte nylig boken «Knekk ChatGPT-koden».

Fasilitatoren

Våre teknologifrokoster er en del av Fasilitatoren, hvor vi gjennom arrangementer, fysiske kurs og workshops bygger kompetanse om ny teknologi.

Les mer her!

Kunstig intelligens

Aftenposten-journalist: – ChatGPT kan brukes til noen helt ville ting

Nå er Per Kristian Bjørkeng aktuell med boka «Knekk ChatGPT-koden». Her forteller han om sine egne «aha!»-øyeblikk, og hvordan ChatGPT kan gjøre deg bedre på jobb.