GRATIS Arrangement

Techfrokost: Bygg din egen app med no-code

Lær om mulighetene for din bedrift med bruk av no-code/low-code – og bli med når alle skal få bygge sin egen app!

NB. Dette arrangementet er avholdt

Har du hørt om no-code og low-code? Kort fortalt er det verktøy som lar deg bygge apper uten å skrive kode.

Denne morgenen får vi besøk av Appfarm som vil gi oss en innføring i hva teknologien er og hvordan den kan bidra til å innovere din bedrift.

Alle skal få teste teknologien selv i det vi kaller for SuperPowerHour! På under én time skal alle deltakere få bygge sin egen app. Dette krever ingen forhåndskunnskap, men ta med laptop. Vi lover premie til vinnerne!

Start dagen med frokost sammen med Digital Norway og Dataforeningen i 16. etasje på Rebel-huset 28. februar. Dørene åpner med frokost og kaffe fra kl. 08:30. Det faglige innholdet starter kl. 09:00 og er ferdig kl. 10:00.

Fasilitatoren

  • Våre teknologifrokoster er en del av Fasilitatoren, hvor vi gjennom arrangementer, fysiske kurs og workshops bygger kompetanse om ny teknologi.

Du vil du høre fra:

Fie Løvold – Business Development Manager i Appfarm

Fie Løvold er lidenskapelig opptatt av no-code. Etter fullført master i International Business og Management i England så har hun jobbet med flere store innovasjons- og teknologiselskaper, og hjelper nå bedrifter med å løse deres digitaliserings- og innovasjonsbehov ved hjelp av no-code.