GRATIS Arrangement

Kunstig intelligens og samfunnet vårt

Katapult, Digital Norway og Oslo Freedom Forum inviterer til en ny eventserie som vil utforske mulighetene og utfordringene knyttet til kunstig intelligens.

Kunstig intelligens (KI) er i ferd med å endre spillereglene i vårt nasjonale og internasjonale samfunn. Internasjonal politikk, global handel, menneskerettigheter og næringslivsutvikling vil alle bli påvirket og redefinert av KI.

Katapult, Digital Norway og Oslo Freedom Forum inviterer til en ny eventserie som vil utforske mulighetene og utfordringene knyttet til kunstig intelligens. Hvordan velger vi å forholde oss til en teknologi som har potensial til å påvirke handel og markeder, krig og fred, næringsliv og arbeidsplasser?

Første event bli torsdag 13. april klokken 15-17 på toppen av Rebel i Oslo. Anita Schjøll Abildgaard vil gi en introduksjon til hvordan kunstig intelligens former internasjonal politikk, handel og næringsliv.

Deretter vil publikum og paneldeltagere inviteres til en kort interaktiv workshopsesjon med mulighet for å diskutere og utforske tematikken. Eventet avsluttes med en oppsummerende panelsamtale fra representanter fra akademia, næringsliv og politikk.

Vi runder av med afterwork.

Fasilitatoren

  • Dette arrangementet er en del av Fasilitatoren, hvor vi gjennom arrangementer, fysiske kurs og workshops bygger kompetanse om ny teknologi.