Driver du en digital helsebedrift? Nå har du sjansen!

Små og mellomstore bedrifter med digitale helseløsninger kan søke opptil 600.000 kroner i støtte fra nytt, norskledet innovasjonsprogram.

– Dette programmet representerer en enorm mulighet for disruptive SMBer med digitale innovasjoner til å teste og videreutvikle ideene sine. I tillegg til konkret finansiell støtte, får man også tilgang til et stort internasjonalt nettverk, forteller Pavan Sriram, senior prosjektleder i DigitalNorway.

Han snakker om innovasjonsprogrammet DIGI-B-CUBE, som er støttet av EUs omfattende Horizon 2020-prosjekt og ledet av Oslo Cancer Cluster. Målet er å fremme innovative selskaper som kan være disruptive innen diagnostisering og relaterte verdikjeder.

Spesielt er det rettet mot selskaper innenfor tre områder:

Pavan K. Sriram er senior prosjektleder for internasjonale prosjekter i DigitalNorway, og kan. hjelpe til med søkndasprosessen til DIGI-B-CUBE. Foto: DigitalNorway

Enkel søknadsprosess

DIGI-B-CUBE er først og fremst rettet mot selskaper i en tidlig fase. Det kreves ikke at søkere har et fungerende produkt eller prototype: det finnes tildelinger rettet mot alle fasene av produktutviklingen – så lenge man har et solid konsept og et dedikert team, er man en aktuell søker.

Hold deg oppdatert!

Følg DigitalNorway på FacebookTwitter og LinkedIn – og meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev!

Det er også et krav at man samarbeider med minst ett IT-selskap for å være aktuelt.

– Søknadsprosessen er veldig enkel: Avhengig av hvilken tildeling det gjelder, består hele søknaden av et skjema på mellom fem og åtte sider. Det er det hele. Og alle søknader får svar i løpet av 30-45 dager.

Bedrifter kan sende inn søknader til DIGI-B-CUBE fra og med 22. april, og den endelige søknadsfristen er 29. juli. Tildelingene vil begynne allerede etter sommeren. DigitalNorway står parat til å veilede gjennom hele prosessen, og Sriram anbefaler alle interessenter i å ta kontakt med ham.

– Vi hjelper alle søkere hele veien fra innledende interesse til fiks ferdig søknad. Vi har allerede bistått mellom 30 og 40 interesserte bedrifter.