Driver du en digital helsebedrift? Nå har du sjansen!

Små og mellomstore bedrifter med digitale helseløsninger kan søke opptil 600.000 kroner i støtte fra nytt, norskledet innovasjonsprogram.

– Dette programmet representerer en enorm mulighet for disruptive SMBer med digitale innovasjoner til å teste og videreutvikle ideene sine. I tillegg til konkret finansiell støtte, får man også tilgang til et stort internasjonalt nettverk, forteller Pavan Sriram, senior prosjektleder i DigitalNorway.

Han snakker om innovasjonsprogrammet DIGI-B-CUBE, som er støttet av EUs omfattende Horizon 2020-prosjekt og ledet av Oslo Cancer Cluster. Målet er å fremme innovative selskaper som kan være disruptive innen diagnostisering og relaterte verdikjeder.

Spesielt er det rettet mot selskaper innenfor tre områder:

Pavan K. Sriram er senior prosjektleder for internasjonale prosjekter i DigitalNorway, og kan. hjelpe til med søkndasprosessen til DIGI-B-CUBE. Foto: DigitalNorway

Enkel søknadsprosess

DIGI-B-CUBE er først og fremst rettet mot selskaper i en tidlig fase. Det kreves ikke at søkere har et fungerende produkt eller prototype: det finnes tildelinger rettet mot alle fasene av produktutviklingen – så lenge man har et solid konsept og et dedikert team, er man en aktuell søker.

Hold deg oppdatert!

Følg DigitalNorway på FacebookTwitter og LinkedIn – og meld deg på vårt ukentlige nyhetsbrev!

Det er også et krav at man samarbeider med minst ett IT-selskap for å være aktuelt.

– Søknadsprosessen er veldig enkel: Avhengig av hvilken tildeling det gjelder, består hele søknaden av et skjema på mellom fem og åtte sider. Det er det hele. Og alle søknader får svar i løpet av 30-45 dager.

Bedrifter kan sende inn søknader til DIGI-B-CUBE fra og med 22. april, og den endelige søknadsfristen er 29. juli. Tildelingene vil begynne allerede etter sommeren. DigitalNorway står parat til å veilede gjennom hele prosessen, og Sriram anbefaler alle interessenter i å ta kontakt med ham.

– Vi hjelper alle søkere hele veien fra innledende interesse til fiks ferdig søknad. Vi har allerede bistått mellom 30 og 40 interesserte bedrifter.

EU flag

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 Research and Innovation programme, under Grant Agreement nº 824920.