Dette spår ekspertene om tech- og medieåret 2022

Ukas viktigste tech-nyheter oppsummert – her er Bits & Bytes.

Vi er på full fart inn i høytiden for å se tilbake på året som er gått – og inn i det neste. Noen er allerede ute med sine spådommer om hvor verden er på vei. Nærmere bestemt hva som vil prege teknologi- og medieåret 2022. 

Deloitte har laget en omfattende og interaktiv rapport som du kan utforske på deres nettsider, der de utforsker trender innenfor skjermer, brikker, konnektivitet, helseteknologi, grønn teknologi, med mer – med artikler som dykker ned i alt fra hvordan smarttelefoner kan bli mer bærekraftige, til at det kan komme en bølge med mental helse-apper, eller hvordan mangelen på brikker vil fortsette å prege denne bransjen inn i neste år. 

Saxo Bank på sin side har samlet ti «skandaløse spådommer» for 2022, fra at NFT-er vil sette kjepper i hjulene for Spotify til at Facebook går på trynet med å lokke ungdommen tilbake med sitt metaverse. 

Andre tech-glimt inn i neste år – og videre:

Cybersikkerhet blir åpenbart ikke mindre viktig fremover:

Veiviser

Digital sikkerhet

Cyberkriminalitet er et problem som påvirker alle nivåer i en bedrift. Det er et felles ansvar – og det starter med deg. Denne veiviseren passer for deg som trenger en innføring i cybersikkerhet.

605 Moduler0% Fullført

Tema

Cybersikkerhet

Det er ikke lenger et spørsmål om – men når – bedriften din vil være mål for et cyberangrep. Her kan du lære mer om hvordan du skal jobbe aktivt og effektivt med cybersikkerhet.

Heller ikke godt personvern (og posisjonsdata):

Facebook Meta har sitt å stri med …:

… men det har også de andre i «Big Tech»:

Til slutt, litt fra kryptoverdenen:

Tjenester

Digitale kurs

Trenger du eller dine ansatte kompetanseheving på teknologi, innovasjon og digitale verktøy? Kursene er helt gratis og utviklet i samarbeid med noen av de tyngste fagmiljøene i norsk næringsliv og akademia.