Læringsreise

Bærekraft

Lær hva dette innebærer for din bedrift og hva du må gjøre i praksis! DNB tilbyr sammen med DigitalNorway et unikt digitalt læringstilbud, slik at du kan bygge ny kompetanse i løpet av noen uker.

Selvstudie over 3 timer fordelt på 4 uker

Heldigitalt kursprogram du tar når du vil

Krever ingen forkunnskaper

Du får kursbevis/diplom

Kort om denne digitale læringsreisen


Rigg deg for fremtiden!

Bærekraft er ikke det samme som merarbeid, eller det motsatte av lønnsomhet. Det handler derimot om effektivisering og nyskaping; om å rigge seg for fremtiden med digital teknologi og nye forretningsmodeller.

Lær hva bærekraft betyr i praksis, hva som gjelder av kartlegging og rapporteringskrav – og forstå hvordan du og din bedrift kan få konkurransefortrinn nettopp gjennom bærekraft.

Rasmus A. Figenschou, Leder Corporate Banking SME i DNB

– DNB tilbyr deg og alle dine ansatte digital opplæring i samarbeid med DigitalNorway slik at du kan styrke din posisjon gjennom å tilegne deg ny kunnskap.

Dette kompetansehevende tilbudet gir deg grunnleggende kunnskap om bærekraft, og er en god start for å jobbe mer effektivt med bærekraft, digitalisering og forretningsutvikling.

Håper du finner dette lærerikt og nyttig. Lykke til!

Dette lærer du:

  • Bærekraft – utfordringer og muligheter for bedrifter
  • Digitalisering – hvordan digitale trender og teknologier, henger sammen med bærekraft
  • Rapporteringskrav – hvordan kartlegge bedriftens eget avtrykk og hvordan få kontroll på dokumentasjon, krav og sertifiseringer
  • Unngå grønnvasking – hvordan du kan bruke bærekraft som et salgsargument, samtidig som du unngår grønnvasking
  • Grønn finansiering – hva er det viktigste du bør vite
  • Konkurransefortrinn– hvilke konkurransefortrinn en bærekraftsatsing kan gi, og hvilke muligheter det åpner for å utvikle nye produkter og tjenester 
  • Forretningsmodell– hvordan forankre bærekraft i virksomheten og i ny forretningsmodellen
  • Verktøy og metoder– hvordan jobbe smartere med bærekraft og digitalisering 

Praktisk informasjon:

Kompetansetilbudet er gratis for deg som er bedriftskunde av DNB og alle dine ansatte. Det foregår som en digital læringsreise over 4 uker fra du melder deg på.

Du får ukentlige e-poster med passelige porsjoner kursinnhold, inspirerende artikler og videoer som trinn for trinn øker din kompetanse om bærekraft.

Etter 4 uker har du ny innsikt og kunnskap som vil hjelpe deg og din bedrift å finne digitale grønne løsninger som gir lønnsomhet og vekst.

Dette får du:

💡 Skreddersydd for SMB: Du deltar på en digital læringsreise som gir tilgang til korte kursmoduler, nyttige videoer, artikler og praktiske verktøy.

🎯 Du trenger ingen forkunnskaper for å være med. Etter gjennomføring vil du motta kursbevis.

📩 100% fleksibelt og nettbasert: Alt kursinnhold leveres på e-post direkte til din innboks. Kursmaterialet ligger tilgjengelig på nett til en hver tid, og disse kan du gjennomføre akkurat når du vil også for fremtiden. Passer best på pc, men fungerer også på mobil.

💻 Lær fra eksperter: Alt det faglig innholdet er utviklet av de beste fagmiljøene i Norge- enten akademia eller privat- og er særlig relevante for små og mellomstore bedrifter.

I læringsreisen møter du blant annet:

Herlaug Louise Fyhn- DNB

Herlaug er bærekraftsansvarlig for DNB Vestland, der hun jobber med å tilrettelegge for fornybar energi. I læringsreisen gir Herlaug deg en innføring i bærekraftig utvikling og bærekraft i næringslivet.

Line Asker – DNB

Line jobber som Seniorrådgiver bærekraft  i avdeling Samfunnsansvar og Næringspolitikk i DNB. Hun er en engasjert ildsjel og en av Norges fremste eksperter på europeisk bærekraftslovgivning. Hun gir deg en kort innføring i hva du bør vite om de nye kravene til bærekraftsrapportering som kommer i disse dager.

Morten Knutzen-DNB

Morten er forretningsutvikler på bærekraft i DNB. Han er produkteier av DNBs grønne lån for bedrifter og forvalter bankens rammeverk for bærekraftige produkter.

Meld deg på her for å delta!

Navn
Dette blir også ditt brukernavn. Passord settes via egen epost.
Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Digital Norway