Veiviser

Skytjenester

Din guide til å komme i gang med skytjenester: få en moderne og effektiv IT-plattform som hele tiden fornyer seg og åpner for nye muligheter!

40 minutter

4 moduler

For ledere og it-ansvarlige

Dybdekurs

Om denne veiviseren

I denne veiviseren får du oversikt over mulighetene som ligger i gode skytjenester, innen effektivisering, innovasjon og sikkerhet. Begynn på deres egen strategi for skytjenester!

Datasystemene du trenger – levert som en tjeneste over nettet. Det er kort fortalt det som menes med skytjenester.

Fordelene å jobbe i skyen er mange: fra kostnadsbesparelser til å få tilgang på teknologi og ferdige løsninger som muliggjør helt nye tjenester og forretningsmodeller.

Denne veiviseren hjelper deg få oversikt over mulighetene som ligger i gode skytjenester, innen effektivisering, innovasjon og sikkerhet. Her får du hjelp med å skissere deres egen skystrategi – og komme i gang med å utnytte mulighetene i din egen bedrift.

Dette lærer du

☁️️ I denne veiviseren vil du få innsikt i hvilke muligheter som ligger i skyen for norske virksomheter, uansett størrelse og bransje. Fremfor alt er veiviseren laget for deg som har leder- eller IT-ansvar i en liten eller mellomstor bedrift. 

🚀 Du vil få veiledning i å identifisere behov og muligheter for egen virksomhet. Du vil styrke din bestillerkompetanse. Ikke minst: du vil kunne begynne å skissere en skystrategi og ta de første stegene på deres egen skyreise. 

🤔 Underveis vil du få noen enkle oppgaver, eksempler og refleksjonsspørsmål som hjelper deg med å ta det du lærer «ned på bakken» og relatere det til din egen virksomhet.


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer