introkurs

Kom i gang med Copilot for Microsoft 365

Lær deg det viktigste du må vite før, under og etter implementering av Copilot – helt uten kompliserte forklaringer og begreper.

20 minutter

5 moduler

For ledere

Introkurs

Om kurset

I dette kurset lærer du hva Copilot for Microsoft 365 er og hva du som leder bør tenke på før, underveis og etter implementering.

Copilot er et samlebegrep for ulike kunstig intelligente verktøy fra Microsoft.

I dette kurset vil du lære om Copilot for Microsoft 365: Et produkt som gir deg KI-assistenter i programmer som Word, Teams, Outlook og Excel.

Er du nysgjerrig på hvordan du kan ta i bruk kunstig intelligens på arbeidsplassen og i arbeidshverdagen? Da er sannsynligheten stor for at du har hørt om Copilot. 

Du har kanskje også hørt om Copilot for Microsoft 365, men ikke helt forstått hva det er og kan gi av verdi?  

Kort fortalt innebærer det at du får en egen KI-assistent i Microsoft sine applikasjoner, som Teams, Word, Excel og Outlook.

Dette er virkelig noe som potensielt kan ha store og positive innvirkninger på hvordan dere jobber. Arbeidsoppgaver kan løses raskere og smartere. Dere kan endelig dra mer nytte av bedriftsdataene dere har liggende i skyen. 

Men som så mye annen digital teknologi er det ikke bare plug and play. De umiddelbare gevinstene er kun tilgjengelige for de som har gjort et skikkelig forarbeid med to av de viktigste ressursene i organisasjonen: Dine medarbeidere og bedriftens data

I dette kurset skal vi gi deg en enkel og praktisk gjennomgang av det viktigste du som leder trenger å vite før, underveis og etter implementering av Copilot for Microsoft 365.

Dette lærer du i kurset:

🔎 Hva er Copilot for Microsoft 365 og hvordan fungerer den?

🕰️ Hva må bedrifter gjøre før en implementering av Copilot for Microsoft 365?

🪜Hva må bedrifter gjøre underveis i en implementering?

🎯Hva må bedrifter fokusere på etter implementering?

Klikk deg videre for å sette i gang!

Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer