introkurs

Hvordan lykkes med læring på arbeids­plassen

Samfunnet og arbeidslivet er i endring. Få inspirasjon til hvordan virksomheten kan henge med i svingene og jobbe med kompetanse internt. 

30 minutter

4 moduler

Passer for ledere, HR og andre som jobber med kompetanseutvikling

Introkurs

Om kurset

Dette kurset er for ledere, HR og nøkkelpersoner som vil sette læring på agenda på arbeidsplassen. Her får du med syv konkrete tiltak eller tips, samt innsikt i enkle pedagogiske virkemidler for å jobbe mer målrettet med kompetanseheving internt.

I en hektisk arbeidshverdag skal rapporter skrives, KPI-er nås og deadliner rekkes. Da er det ikke alltid like enkelt å prioritere læring som ikke er obligatorisk i en virksomhet. Det er ikke alltid like enkelt å motivere til læring av nye digitale kompetanseområder eller systemer, kommunisere hvorfor det er viktig og hvordan man skal ta i bruk ny kunnskap i praksis. 

Samtidig endrer den digitale omstillingen og det grønne skiftet nå spillereglene for hva som er lønnsomt, smart og relevant i arbeidsmarkedet. Megatrendene fører med seg ny teknologi, nye forretningsmodeller, nye beste praksiser og nye måter å jobbe på. 

Står vi stille og ikke sikrer ny kompetanse, mens samfunnet og arbeidslivet endrer seg, risikerer virksomheten å bli etterlatt og utdatert. 

Derfor må vi både som enkeltpersoner og virksomheter være tilpasningsdyktige og lærevillige, for å henge med i svingene. 

I dette kurset lærer du:

🎨 Hvordan man lærer og motiveres ulikt til å lære nye ting.

🏆 Hvorfor læringskultur er viktig og hvordan tilrettelegge for læringskultur.

👩‍💻 Praktiske eksempler fra eksperter for å sikre arbeid med kompetanseløft internt.

🛠 Syv konkrete grep som sikrer mer systematisk kompetanseløft og engasjerende læring på arbeidsplassen.

Ja, vi skal rett og slett lære å lære.


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer