introkurs

Hvordan lykkes med læring på arbeids­plassen

Samfunnet og arbeidslivet er i endring. Slik skaper du gode forutsetninger for at virksomheten din henger med i svingene og sikrer ny kompetanse internt. 

30 minutter

4 moduler

Passer for ledere, HR og andre som jobber med kompetanseutvikling

Introkurs

Om kurset

Dette introduksjonskurset er for ledere, HR og nøkkelpersoner som vil skape gode rammer for læring på arbeidsplassen. Her får du en verktøykasse med syv konkrete tips, samt innsikt i overordnet læringsfilosofi –med enkle pedagogiske virkemidler for læring på arbeidsplassen.

I en hektisk arbeidshverdag skal rapporter skrives, KPI-er nås og deadliner rekkes. Da er det ikke alltid like enkelt å prioritere læring. Det er heller ikke alltid like enkelt å vite hva man skal bruke ny kunnskap til. 

Samtidig endrer den digitale omstillingen og det grønne skiftet nå spillereglene for hva som er lønnsomt, smart og relevant i arbeidsmarkedet. Megatrendene fører med seg nye forretningsmodeller, nye beste praksiser og nye måter å jobbe på. 

Står vi stille og ikke sikrer ny kompetanse, mens samfunnet og arbeidslivet endrer seg, risikerer virksomheten å bli etterlatt og utdatert. 

Derfor må vi både som enkeltpersoner og virksomheter være tilpasningsdyktige og lærevillige, for å henge med i svingene. 

I dette kurset lærer du:

🎨 Hvordan man lærer og motiveres ulikt til å lære nye ting.

🏆 Hvorfor læringskultur er viktig og hvordan tilrettelegge for læringskultur.

👩‍💻 Praktiske eksempler fra eksperter for å sikre arbeid med kompetanseløft internt.

🛠 Syv konkrete grep som sikrer mer systematisk kompetanseløft og engasjerende læring på arbeidsplassen.

Ja, vi skal rett og slett lære å lære.


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer