Introkurs

Effektiviser arbeidet ditt med no-code/low-code

Bli en hverdagsutvikler med lavkode!

25 min

6 moduler

For alle som er nysgjerrig på ny teknologi

Introkurs

Om kurset

Du har kanskje hørt at vi må jobbe smartere og på nye måter ved å ta i bruk teknologi? Og hva gjemmer seg egentlig bak buzzordene no code eller low code?

Dette kurset er for deg som vil lære mer om hva no-code/low-code er og hva det vil si å bli en hverdagsutvikler for å jobbe mer smartere og effektivt med teknologi. Du kan nemlig med lav kode verktøy lage dine egne, enkle apper, automatiseringer og rapporter – for å forbedre din og dine kollegers produktivitet og effektivitet på jobben.

«Hvorfor finnes det ikke en app for dette…?» Hender det at den tanken slår deg?

For eksempel: Hvorfor må du sitte og overføre data manuelt fra ett program til et annet, når det burde gått an å automatise det?

Eller hvorfor må du logge inn på en PC for å booke et møterom – når det skulle vært enkelt å gjøre på farten via mobilen? Enda bedre, hva med å kunne booke rom via en QR-kode ved døren?

Når du møter på slike tidstyver og irritasjonsmomenter, som du mener at kunne hatt en bedre løsning … hva med å rett og slett utvikle de løsningene selv? For det kan du faktisk!

No-code/low-code-plattformer er brukervennlige utviklingsverktøy, som lar deg lage enkle apper, automatiseringer og rapporter på egen hånd. Som navnet antyder, involverer det lite eller ingen programmering.

Verktøyene er designet for å være så enkle at hvem som helst kan bruke dem. Fantastisk! I dette kurset lærer du hva dette er og hvordan du kommer i gang.

Hvorfor bør du lære om no-code/low-code?

Å lære no-code/low-code gjør deg i stand til å være mer selvhjulpen, effektiv og innovativ på arbeidsplassen, uavhengig av din tekniske bakgrunn. Disse verktøyene gjør det mulig for deg å jobbe i et samarbeidsmiljø der du kan bidra til app-utvikling og problemløsning. Dette fører til økt produktivitet og forbedrede resultater for virksomheten.

Hvem er dette kurset for?

Dette kurset er for alle som er nysgjerrige på ny teknologi og verktøy og ønsker å jobbe smartere og mer effektivt. Det passer for personer i ulike roller og kan gjennomføres fra hvor som helst. Vi forutsetter at du allerede trives med å bruke PowerPoint og Excel, og nå ønsker å gå videre ved å automatisere prosesser, arbeidsflyter og oppnå sømløs produktivitet.

Møt Amalie som jobber med lavkode!

Ta kurset for å lære..

  • Hva no-code/low-code er
  • Hva som er mulig med no-code/low-code, som for eksempel automatisering av oppgaver, oppsett av dashbord og opprettelse av enkle apper.
  • Hva brukes denne teknologien til - når er det smart å bruke den?
  • Hvordan komme i gang med no code/low code?
  • Hva hverdagsdigitalisering er, og hvordan det kan påvirke arbeidsplassen din

🎧 Kurset tilbys i tekst og lydformat


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer