mikrokurs

Hvordan henger bærekraft, lønnsomhet og finansiering sammen?

Lær hvorfor en bærekraftstrategi kan bidra til mer lønnsom drift og bedre finansieringsvilkår.

10 minutter

4 steg

For deg med økonomi-, bærekraft- eller lederansvar

Mikrokurs

Om kurset

Hva har bærekraft med lønnsomhet og finansiering å gjøre? Faktisk veldig mye. Lær hvorfor i dette mikrokurset laget i samarbeid med DNB – som du leser på under ti minutter.

Står valget mellom to bedrifter i dagens marked – og alt annet er likt – velges den bedriften som kan vise at de tar bærekraft på alvor.

Hvorfor? Fordi bedrifter som tilpasser seg til det grønne skiftet også er i bedre stand til å imøtekomme de stadig strengere kravene til bærekraft som i dag er på vei inn i markedet. Dette er krav som enten direkte eller indirekte vil påvirke alle norske bedrifter – store som små.

Å forholde seg til masse krav og regler er kanskje ikke det mest motiverende her i verden, men det finnes også en annen måte å se på det: I praksis kan alt dette – fra bankenes ESG-regler til FNs bærekraftsmål og EUs grønne deal – i stedet leses som en liste over muligheter. For det er jo også nettopp her etterspørselen er.

Enten du vil være relevant for dine kunder og samarbeidspartnere eller søker finansiering, er nøkkelen en bevisst holdning til bærekraft – og at du evner å synliggjøre dette for omverdenen.

I dette kurset vil du lære hva dette innebærer i praksis, og hvordan en bevisst bærekraftsstrategi kan bidra til mer lønnsom drift og bedre finansieringsvilkår. 


Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer