mikrokurs

Agile, lean og design thinking: Hva er det – og hvem er det for?

5 minutter

3 steg

For alle

Mikrokurs

Om kurset

Lurer du på hva som menes med lean, agile og design thinking? I dette mikrokurset lærer du hva hver av disse arbeidsformene innebærer – og hvor og når de bør brukes.

Forstå nye måter å jobbe på

Er det bare tomprat – eller ligger det noe verdifullt bak buzzord som lean, agile og design thinking? Hva betyr det i det hele tatt?

Alle disse er betegnelser på ulike, mer eller mindre nye måter å tilnærme seg arbeid på. Det er metoder og tankesett som skal hjelpe virksomheter med å forbedre arbeidsprosessene sine – og skape bedre produkter og tjenester.

Så, for å svare på det første: Ja, det er helt definitivt noe verdifullt bak de kryptiske engelske navnene.

Ingen virksomheter er like, og alle har ulike – kanskje til og med unike – utfordringer. En trenger likevel ikke å starte på bar bakke for å finne ut hvordan en best kan overkomme dem. Tankesett og metoder som dem du lærer om i dette korte mikrokurset, brukes innen alt fra industri til programvareutvikling og offentlig sektor – for å jobbe smartere og oppnå raskere, bedre resultater. 

Du kan tenke på dem som en samling gode, gjennomtenkte og velprøvde prinsipper som mange andre har lykkes med tidligere. Det kan også du og virksomheten din lære av.

Dette lærer du i kurset:

  • Hva kjennetegner arbeidsformene lean, agile og design thinking?
  • Hvem bruker de ulike tilnærmingene, og i hvilke sammenhenger?
  • Hva er noen viktige fordeler og eventuelle ulemper med hver metode?

Få gratis tilgang

Allerede registrert bruker?

Lær noe nytt!

​ Få tilgang til vårt læringsunivers helt gratis og uforpliktende.

    Registrer