Lær noe nytt med KS og Digital Norway

Bli med på et digitalt kompetanseløft! Kostnadsfri kompetanseheving om kunstig intelligens, cybersikkerhet og data, for ansatte og ledere i kommunal sektor.

Bli med på et digitalt kompetanseløft!

KS og Digital Norway tilbyr i samarbeid oppdatert kunnskap om ny teknologi med søkelys på kunstig intelligens, cybersikkerhet og data. Bruk knappene under til å orientere deg om kurstilbudet.

Vi vil også arrangere webinarer om de samme temaene høsten 2024. Se datoer og meld deg på under.

KI

Kunstig intelligens (KI) er på alles lepper. Men hva er det og hvordan brukes det i arbeidslivet? Vi har plukket ut noen relevante kurs.

Cyber

Det er ikke lenger et spørsmål om, men når. Alle er kan være mål for cyberangrep – også norske kommuner. Her kan du lære mer om hvordan du skal jobbe aktivt med cybersikkerhet.

Data

Nesten alt vi er omgitt av i arbeidshverdagen er data. Om du vil forstå hva data er, hvordan du skal forvalte den, og hvordan du kan skape verdi av den.

Webinarer for KS-medlemmer

28. august
Oppstart: Bli med på et digitalt kompetanseløft

23. september
Hva er KI og hvordan bruke Ki-assistenter i hverdagen?

28. oktober
Lær om verdien av data; hvorfor og hvordan jobbe datadrevet?

TBD
Lær hvordan du kan beskytte deg mot cyberangrep

Hva vil du lære mer om?

Tema

5G

Lær om 5G ved å utforske kursinnhold og artikler om 5G og teknologier som er knyttet opp til – eller muliggjør 5G.

Tema

Bærekraft

Å drive bærekraftig er ikke lenger det motsatte av å drive lønnsomt – tvert imot. Her kan du lære mer om hvilke muligheter bærekraft kan innebære for din bedrift, og hvordan du bør gå frem.

Tema

Cybersikkerhet

Det er ikke lenger et spørsmål om – men når – bedriften din vil være mål for et cyberangrep. Her kan du lære mer om hvordan du skal jobbe aktivt og effektivt med cybersikkerhet.

Tema

Jobb smartere

Hvilke grep kan din bedrift ta for å jobbe smartere? Her kan du finne gode verktøy, prosesser og arbeidsformer.

Tema

Ledelse

Her har vi samlet alt vårt læringsinnhold om ledelse – slik at du forhåpentlig kan bli en bedre leder.

Tema

Data

Om din bedrift skal kunne ta del i dataøkonomien, må du forstå hvilke data dere faktisk besitter, hvordan du skal forvalte den – og hvordan du kan skape verdi av den.

Tema

Innovasjon

Her finner du nyttige guider og kunnskap du trenger for at din bedrift skal bli bedre på innovasjon.

Tema

Kunstig intelligens

Hva er kunstig intelligens og maskinlæring, og hvordan brukes det i arbeidslivet? Her er en kort innføring og alt vårt læringsinnhold på området.

Tema

Personvern og GDPR

Mest sannsynlig jobber bedriften din med personopplysninger – og da kan det være lurt å vite litt mer om hvordan du må forholde deg til disse.

Tema

Digitale teknologier

Digitaliseringen dekker et bredt spekter av forskjellige digitale teknologier – og her kan du bli bedre kjent med noen av de viktigste.

Tema

Digital markedsføring

Skal din bedrift lykkes i markedet, må den også bli lagt merke til. Da kan kunnskap om digital markedsføring komme godt med.

Tema

Tingenes internett

Ofte omtalt som Internet of Things (IoT), vil tingenes internett prege hvordan norsk næringsliv jobber i årene fremover. Her kan du lære mer.