Kompetansekartlegging av bedriften

Hvilke kompetansegap har din bedrift og hvordan dekker du gapene? Vi fasiliteter deg gjennom prosessen og gir deg svarene du trenger.

Har bedriften deres kompetansen som trengs for god fart og vekst i dagens arbeidsmarked? Eller er dere usikre på hvilken kompetanse dere faktisk trenger for å styrke deres posisjon og potensiale?

Sammen med Viken fylkeskommune har vi utviklet et kartleggingsverktøy som hjelper deg på veien. Dette er en digital kartlegging hvor du som leder eller dere som ledergruppe får oversikt over viktige kompetanseområder, dere får kartlagt bedriftens kompetansegap det nærmeste året og anbefalt aktuelle læringstilbud som vil passe for dere.

Kompetanseverktøyet er helt gratis, og du står helt fritt til å ta det i bruk.

Vår erfaring er at flere ønsker støtte i oppstarten. Vi tilbyr derfor hjelp til å modne prosessen før og fasiliterer kartleggingen for dere med en workshop for maks utbytte. Erfaring viser at dere da får innsikt og oversikt over hvilke kompetanse som er viktigst å prioritere og bygge fremover.

Hvem passer det for ?

Ledergrupper og kompetanseansvarlige i privat og offentlig sektor som ønsker innsikt i hvilken digital kompetanse som er viktig for dem. Dere får kontroll på bedriftens kompetansegap som en kickstart på systematisk bedriftsopplæring.

Dette får dere

  • Fasilitert gjennomgang og hjelp med kartlegging av bedriftens kompetansegap og økt bevissthet for hva som er viktig for dere å prioritere
  • Detaljerte anbefalinger på hvordan dekke kompetansegapet
  • Prisen er 15 000,-

Praktisk informasjon om kompetanseverktøyet

  • Kompetanseverktøyet bygger på sentrale kompetanseområder som en bedrift må forholde seg til for å utnytte mulighetene innen digital teknologi
  • På undersøkelsen skal lederen svare ut fra virksomhetens behov og ståsted
  • Til slutt får lederen en oppsummering av bedriftens behov, samt anbefalinger til ressurser for å heve grunnkompetanse og spisskompetanse
  • Målet er å hjelpe virksomheter med å kartlegge egne behov, samt å navigere i jungelen av kompetansetilbud
  • Kompetanseverktøyet ligger også gratis åpent for alle som ønsker å gjennomføre kartleggingen på egen hånd. Klikk her hvis du ønsker et verktøy som passer for alle bransjer. Eller klikk her hvis du ønsker verktøy som er tilpasset bygg- og anleggsbransjen.

Er dette noe for deg?

Har du spørsmål eller ønsker fasilitert gjennomgang med oss, ta kontakt med: