læringsreise

Jobb smartere

I dette kurset får du en innføring i hvordan du kan bruke digitale verktøy til å jobbe smartere og mer effektivt.

Kursinfo

  • Kurset er gratis og 100% nettbasert
  • Du får tilsendt korte kurs, anbefalte artikler og tilgang til 2 webinarer
  • E-poster sendes ut fra 19. til 23. april

Kom i gang med å jobbe smartere!

Hvordan kan dere ta i bruk digitale verktøy for å arbeide smartere i din bedrift? Hvordan sørger du for gode, digitale vaner? Og hva skal til for at dere kan samhandle mer effektivt?

Denne læringsreisen gir deg et innblikk i hva slags digitale verktøy ulike deler av organisasjonen kan dra nytte av, og hvordan du får på plass rutiner som legger til rette for økt effektivisering. Gjennom kurset får du et overblikk over:

  • Hvordan dere får bedre kontroll på informasjon- og arbeidsflyt
  • Hvordan dere går over til mer effektive og sømløse arbeidsprosesser
  • Hvordan du kan bli bedre på digital ledelse, og legge til rette for et mer effektivt hjemmekontor

Hvem er kurset for?

Kurset er ment for daglige ledere, prosjektledere og andre som jobber med forretningsutvikling eller administrasjon. Materialet er utviklet med særlig tanke på små og mellomstore bedrifter.

Hvordan er læringsreisen bygget opp?

Kursprogrammet består av:

  • To webinarer
  • Fire korte kurs
  • Relevante artikler
  • Maler og sjekklister som hjelper deg kjapt i gang

Forventet tidsbruk: Kurset går over en uke, og vil ta omtrent 4-6 timer å gjennomføre inkludert tiden du bruker på webinarene.

Påmeldingsfrist: 18. april

Webinarer

19. april kl. 14.00-15.00
Kick-off for kurset med DigitalNorway

💻 I dette webinaret får du en introduksjon til hvordan læringsreisen er satt opp, og i tillegg får du mulighet til å stille oss spørsmål om form og innhold.

22. april kl. 09.00-10.00
Bedre digitalt samarbeid og effektive arbeidsprosesser
med Frend

💻 Teknologipartneren Frend går igjennom rammeverk for hvordan dere tar i bruk digitale verktøy, og kommer med konkrete tips til smarte løsninger. Du vil motta link til webinaret underveis i læringsreisen, men om ønskelig kan du allerede melde deg på ved å klikke her.

Innhold i kurspakken

Om Frend

Frend er en helhetlig, uavhengig og strategisk teknologipartner for små og mellomstore bedrifter. Ved å forstå samspillet og balansen mellom forretning, teknologi og mennesker leverer de forståelige og trygge IT-løsninger.

I Frend finner du et utvalg lidenskapelige teknologer, økonomer og designere som hver dag gir det lille ekstra for å skape økt lønnsomhet, konkurransekraft og langsiktig verdi sammen med og for sine kunder.

Om DigitalNorway

DigitalNorway er en non-profit virksomhet startet i 2017 av flere norske næringslivsaktører med støtte fra offentlig sektor. Vi jobber med å sikre arbeidstakere og virksomheter i Norge tilgang til kunnskap og nettverk de trenger i en digital verden.

Dette gjør vi gjennom å tilby gratis kurs, guider, læringsreiser og webinarer. DigitalNorway driver også frem større samarbeidsprosjekter innen deling av data som bidrar til digitaliseringen av norsk næringsliv.

Påmelding

Jeg vil delta!

Meld deg på innen 18. april. Lær hvordan du kan få bedre kontroll på informasjon- og arbeidsflyt, få på plass mer effektive og sømløse arbeidsprosesser, og øke trivselen samt arbeide i riktig tempo på hjemmekontoret.

Påmeldingen er stengt