Grunnkurs i kunstig intelligens for bedrifter

Læringsprogram for bedrifter med ekstra fokus på praktisk bruk av KI i arbeidshverdagen.

Kom igang med opplæring i kunstig intelligens!

Kunstig intelligens (KI) har inntatt næringslivet, arbeidslivet og samfunnet i rekordfart. Dette stiller store krav til hver enkelt innen en teknologi som er ny for de aller fleste. Det er et stort behov på tvers av offentlig og privat sektor etter kunnskap og ferdigheter for å anvende kunstig intelligens og utnytte potensialet teknologien har.

Digital Norway tilbyr derfor et heldigitalt læringsprogram for å hjelpe bedrifter igang med sitt kompetanseløft på KI. Programmet gir deltagerne en enkel innføring i hva kunstig intelligens er, hvordan man kan benytte praktiske KI-verktøy til å løse oppgaver i arbeidshverdagen og hvordan man kan bruke KI på en ansvarlig måte i bedriften.

Programmet er heldigitalt, går over 4 uker og består av digitale e-læringskurs, podkaster og video. Alt innholdet er utviklet i samarbeid med de fremste fagmiljøene i næringsliv og akademia.

Digital Norways målgruppe med tilbudet:

Større bedrifter samt virksomheter som ønsker å tilby programmet til sine medlemsbedrifter, f.eks. arbeidsgiver organisasjoner, næringshager og klynger.

Dette lærer man i programmet:

Hvordan foregår programmet og hvem passer det for?

💡 Skreddersydd for bedrifter: Tilbudet er en kombinasjon av korte pedagogiske digitale kurs, video og podkast på om kunstig intelligens som er pakketert slik at kunnskapen bygges trinnvis i en hektisk arbeidshverdag.

📩 100% fleksibelt og nettbasert: Alt læringsinnholdet leveres i e-poster direkte til deltageren i løpet av fire uker. Kursmaterialet ligger også tilgjengelig på nett til enhver tid, dersom noen vil gjennomføre i eget tempo når det måtte passe.

🏆 Passer for: Ledere og ansatte som ønsker å forstå mer og komme i gang med utforsking og ansvarlig bruk av kunstig intelligens. Ingen forkunnskaper kreves.

Programmet er delt opp i fire moduler som går over 4 uker:

Uke 1: Hva er kunstig intelligens?

Første steg består av mikrokurs, artikkel og podkast som til sammen gir en grunnleggende forståelse av hva kunstig intelligens egentlig.

Uke 2: Hva er generativ KI og hvordan bruke det?

Andre steg tar for seg generativ KI – dette er teknologien som kan produsere tekst, bilder og innhold (for eksempel Chat GPT).

Uke 3: Lær deg prompt engineering

I tredje steg tar vi for oss prompt engineering – som på godt norsk betyr hvordan du snakker med KI-verktøy, som for eksempel ChatGPT, på en ansvarlig og effektiv måte.

Uke 4: Ansvarlig og etisk bruk av KI

I den siste utsendelsen ser vi på hvordan kunstig intelligente systemer kan brukes på en etisk, trygg og ansvarlig måte på arbeidsplassen.

Ta kontakt for et tilbud

Ta kontakt så hjelper vi deg med å sette opp et tilbud med utgangspunkt i størrelse på virksomheten.