GRATIS webinar

Oljefondet i skyen: Hvordan lykkes med fremtidens skyteknologi?

Hvordan jobber Oljefondet med skyen? Og hvilke erfaringer har de gjort seg? Bli med på webinar i regi av Finansforbundet og Digital Norway og lær av Oljefondets erfaringer!

NB. Dette arrangementet er avholdt

Å løfte organisasjonen opp i skyen gir helt nye muligheter gjennom funksjoner som samskriving og oppdatering i sanntid, det kan øke IT-sikkerheten, og legge til retter for raskere leveranser – så lenge alt blir gjort på riktig måte, og i riktig rekkefølge. Hvordan setter man i gang, og hva må man tenke på når løsningen er på plass?

Bli med på webinar 19.juni, der Norges Bank Investment Management (NBIM), bedre kjent som Oljefondet, forteller om deres erfaringer med skytjenester. Håkon Brynildsen, Head of Cloud Services, forteller om fallgruver og suksesser, hvordan Oljefondet jobber med sky i dag, og kommer med noen tanker om fremtiden. I tillegg får du en introduksjon fra Liv Dingsør, daglig leder i Digital Norway.

Praktisk

  • 19. juni kl. 12.00-12.45
  • Gratis
  • Webinar -lenke blir sendt ut

Agenda

  • Introduksjon ved Liv Dingsør, daglig leder i Digital Norway
  • Oljefondets skyreise ved Håkon Brynildsen, Head of Cloud Services i NBIM
  • Hvor går veien videre? Samtale mellom Dingsør og Brynildsen

Du vil høre fra:

Håkon Brynildsen – Head of Cloud Services i Oljefondet

Håkon jobber i kulissene og har deltatt på å lage publikumsklassikere som Harry Potter og James Bond, han har sørget for at vi publikum får tilgang på Norges største nettjeneste med NRKs streaming og YRs værportal som leder av NRKs Nettjenester. Han har sikret Norges kritiske IT infrastruktur i Nasjonal sikkerhetsmyndighet NSM og sist men ikke minst sørger for å forvalte rikets sparebøsse i oljefondet NBIM som Head of Cloud. Håkon har omfavnet sky og automasjon og har erfaring å dele. 

Liv Dingsør – Administrerende direktør i Digital Norway

Liv har posisjonert Digital Norway som en sentral aktør i arbeidet med å få fart på digitaliseringen av norsk næringsliv, med et spesielt fokus på SMB-bedrifter. Hun har bakgrunn fra DNB og Aker ASA, samt flere selskaper hun har ledet gjennom store endringer. Dingsør er utdannet siviløkonom fra NHH og er tidligere landslagskjører i snowboard.