Tech-frokost

Skreddersydde KI-assistenter

KI-assistenter har inntatt arbeidslivet for fullt. Hvorfor gå fra hyllevare til skreddersøm?

Arrangementet er avholdt, du kan se det i opptak her:

De alle fleste har tatt i bruk KI-assistenter som ChatGPT. For mange virksomheter er ikke dette tilstrekkelig – her må skreddersøm til!

Denne morgenen får vi besøk av Frend og da skal vi se nærmere på skreddersydde KI-assistenter som, hvis de brukes riktig, kan ta over en del oppgaver i virksomheten. 

Vi starter med å gi en oversikt over landskapet av KI-assistenter. Så tar vi et dypdykk ned i fordelene med skreddersøm, bruksområdene og relevante bedrift-case. 

Arrangementet blir streamet, så du kan velge mellom fysisk eller digital deltagelse når du registrerer deg. Det er gratis å delta.

Dragana Trifunovic, Digital Norway
Dragana er fagansvarlig for KI og leder for strategi i Digital Norway. Hun er opptatt av å forenkle og å gjøre teknologi forståelig og tilgjengelig.

Henrik Ruud, Frend
Henrik er medgründer og strategisk leder i Frend. Han hjelper bedrifter med å velge og ta i bruk KI-teknologi for å jobbe smartere og skape nye forretningsmuligheter.

Arne Berg, Frend
Arne er konsulent og KI-entusiast i Frend. Arne jobber med å implementere kommersielle KI-løsninger for bedrifter i tillegg til å holde kurs i hvordan ta i bruk og skape verdi med generativ KI.

Praktisk informasjon

Når: 27. februar mellom kl. 09-10.

Fysisk deltagelse i Oslo: Oppmøte hos Digital Norway, i Rebel-bygget, Universitetsgata 2, Oslo. Enkel frokost blir servert fra kl. 08.30. Det er begrensede plasser, så husk å bestill billett i skjemaet på denne siden.

Digital deltagelse: Registrer din deltagelse i skjemaet, så får du tilsendt link til arrangementet dagen før.

Tech-frokost leveres av Digital Norway i samarbeid med NHO

paamelding

paamelding