Tech-frokost

Copilot for Microsoft 365 – en gamechanger?

Hvordan fungerer Copilot for Microsoft 365 og hvordan bør bedrifter rigge seg før Copilot tas i bruk? Denne morgenen får du svarene!

Arrangementet er avholdt, du kan se det i opptak her:

For et år siden kom ChatGPT som en rakett og tok pusten fra oss alle. Men, hva om du hadde din personlige ChatGPT i de ulike forretningsapplikasjonene som Word, PowerPoint, Excel og Outlook?

Med Copilot for Microsoft 365 får du den muligheten, og litt til – spesielt ettersom KI-verktøyet nå er rullet ut for alle bedrifter, også SMB-er.

Under denne tech-frokosten skal vi se på hvordan Copilot for Microsoft 365 fungerer, og hvordan det enkelt og effektivt kan gjøre din virksomhet mer produktiv. I tillegg skal vi også se på hvilke forberedelser man burde gjøre, med hensyn til sikkerhet og personvern. 

Arrangementet blir streamet, så du kan velge mellom fysisk eller digital deltagelse når du registrerer deg.

Vibecke Sundt, Microsoft Norge
Vibecke Sundt jobber som Teknisk Spesialist i Microsoft Norge og er en av de første som har tatt i bruk Copilot for Microsoft 365 i arbeidshverdagen. I Microsoft hjelper hun både kunder og partnere med å finne ut hvordan de best kan benytte seg av Copilot og kunstig intelligens i praksis. 

Jasmeet Gill, Advania Consulting
Jasmeet jobber som sjefskonsulent og teamleder Advania Consulting. Selskapet er en av få partnere på verdensbasis som har hatt tilgang til Copilot før det ble lansert til markedet, og Jasmeet har derfor høstet verdifull erfaring med å implementere Copilot for Microsoft 365. En viktig forutsetning for å ta i bruk kunstig intelligens er å ha orden i eget hus, og gjennom hans erfaring skal han vise hvordan.

Praktisk informasjon

Når: 30. januar mellom kl. 09-10.

Fysisk deltagelse i Oslo: Oppmøte hos Digital Norway, i Rebel-bygget, Universitetsgata 2, Oslo. Enkel frokost blir servert fra kl. 08.30. Det er begrensede plasser, så husk å bestill billett i skjemaet på denne siden.

Digital deltagelse: Registrer din deltagelse i skjemaet, så får du tilsendt link til arrangementet dagen før.

paamelding