gratis WEbinar

Digital kompetanse alle bedrifter bør ha

Slik styrker du bedriftens posisjon med viktig kompetanse på digitalisering og ny teknologi

Arrangementet er avholdt, du kan se det i opptak her.

Kontinuerlig læring og kompetanseheving er et av de viktigste tiltakene vi har for å lykkes i et arbeidsliv i stadig endring.

Behovet for å jobbe på nye måter og utnytte teknologi er stort, og vil ytterligere endres ved innpass av kunstig intelligens. Men hva trenger ledere og ansatte å lære og hvor skal man begynne?

PwC og Digital Norway ønsker å gjøre det enklere for virksomheter å komme i gang med dette.

Program

Når: Mandag 13. november, kl. 12.30 – 13.15

Ledelse i en digital tid – hva kreves?
Hva må ledere fokusere på og hvilke lederferdigheter blir viktig når man skal lede i et arbeidsliv der ny teknologi som kunstig intelligens og grønn omstilling setter nye rammebetingelser? Alexander Haneng, direktør for innovasjon og bærekraft, NHO service og handel.

Hvilken kompetanse må alle ha fremover og hvordan jobbe systematisk med læring internt?
Lær hva som er viktig kunnskap og ferdigheter samt hvordan komme i gang med utvikling av egne ansatte. Tore Karlsen, partner, PwC.

Hvor kan ledere starte?
Introduksjon til et gratis digitalt kartleggingsverktøy som viser bedriftens kompetansegap med anbefalt læringstilbud. Marie B. Willumsen, Leder innsikt og analyse, Digital Norway

Om foredragsholderne

Alexander Haneng, direktør for innovasjon og bærekraft i NHO Service og Handel

Alexander er ny direktør i NHO og har tidligere vært innovasjonsdirektør i Posten. Han har en master innen IT og Software Engineering og har bred erfaring med og kompetanse på blant annet innovasjon, digitalisering og ledelse. Haneng er en erfaren foredragsholder og har etablert en populær podcast, Ledertips.

Tore Karlsen, partner i PwC

Tore er partner i PwC og er leder for PwCs consulting-virksomhet regionalt.  Han har over 20 års erfaring med ledelse av ulike prosjekter innen omstilling, organisasjonsutvikling og prosessforbedring. De siste årene har han støttet en rekke norske og internasjonale virksomheter med arbeid innenfor strategisk HR og kompetansestyring. Tore er sentral i PwCs nasjonale satsing på New World New Skills, som setter fokus på utvikling og kompetanseheving av ansatte for å møte det digitale skiftet. 

Marie B. Willumsen, leder for innsikt og analyse i Digital Norway

Marie har ansvar for innsikt og analyse i Digital Norway. Hun er sivilingeniør og har master i industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU. Marie har 10 års erfaring fra mediebransjen. Hun har hatt ulike roller i Schibsted, og vært direktør for digitale annonseprodukter i Polaris Media. Willumsen er produkteier for et digitalt kartleggingsverktøy som viser bedriftens kompetansegap, og som gir tilhørende anbefalinger til kurs og videreutdanninger. En pilot av dette verktøyet ble utviklet i samarbeid med Viken fylkeskommune, og nå har PwC gått inn som partner på å videreutvikle endelig versjon.

pamelding

Meld deg på webinaret her!

Navn(Required)
Ønsker du å motta nyhetsbrev fra Digital Norway