Kompetanseløft for din bedrift


Gi dine medarbeidere eller medlemsbedrifter et solid kompetanseløft innen digitalisering og ny teknologi, utviklet av de råeste kompetansemiljøene i Norge 

illustrasjon av mann ved skrivebord

Lurer du på hvilken kompetanse som trengs for å jobbe smartere med ny teknologi – og hvordan komme i gang med slik kompetanseheving?

Vårt bedriftstilbud på kompetanseheving

Tilbudet tilpasses både enkeltbedrifter, medlemsorganisasjoner og andre virksomheter som kommuner, klynger og næringshager.

Bedriftsopplæringen er satt sammen som en systematisk, fleksibel og engasjerende måte å lære på. Den passer inn i en hektisk arbeidshverdag og bidrar til at alle ansatte mobiliseres og går gjennom det samme læringstilbudet. Du kan søke BIO-midler fra fylkeskommune for støtte til opplæring i din bedrift.

Vi har gode kundeerfaringer fra blant annet LO, NHO, Samfunnsbedriftene, Finansforbundet og Negotia.

Dette tilbyr vi:

💡 Hjelp til å komme igang med digital kompetanseheving: Dere får tre pedagogiske læringsreiser i året som inneholder korte kurs, artikler, video og webinarer og gir økt kompetanse på et viktig tema. Alt utviklet av eksperter fra norsk næringsliv og akademia​.

💻 Egen webside og støttesystem for å kickstarte opplæringen og levering av læringsreiser: En engasjerende måte å starte, kommunisere og lære på i fellesskap. Vi tar oss av alt av påmelding og utsendelser.

😀 Mulighet til å velge kompetanse: Med vårt kompetanseløft får dere en årlig leveranser på tre læringsreiser. Dere velger selv hvilke kompetanse dere vil bygge basert på deres behov eller basert på våre anbefalinger.

Kompetanse dere kan velge:

Hvilke er de nye viktige teknologiene, hvilke sammenhenger finnes og hvorfor angår dette oss? Dette får du svar på i denne læringsreisen som passer for alle.

Målet med denne reisen er å gi ledere og ansatte en innføring i verktøyene man trenger for å jobbe strukturert med innovasjon. Man lærer praktiske metoder og teknikker som kan brukes for å utvikle nye produkter og tjenester for selskapet deres.

Dette er en læringsreise som passer for ledere og ansatte i alle bransjer. Du lærer mer om hva data er, hvordan sette mål for hva din bedrift skal bruke data til og finne hvilke data som kan brukes til det så dere kan jobbe smartere og effektivt.

Dette er en læringsreise for deg som ønsker å forstå mer om hva bærekraft innebærer, sammenhengen med digitalisering, krav og ikke minst mulighetene som ligger der for bedrifter som integrerer bærekraft i sin forretningsmodell. Den passer for både ansatte og ledere.

Dette er en læringsreise for deg som enten er leder, selger eller jobber med marked og kommunikasjon. Du får kunnskap og råd om hvordan jobbe smart med digitalmarkedsføring.

Dette er en læringsreise for deg som ønsker hjelp til strategiutvikling og posisjonering av virksomheten for å lykkes i en digital tid. Du får kunnskap om hvordan få til omstilling i praksis.

Denne læringsreisen passer for alle, uansett forkunnskaper – men er spesielt relevant for eiere, ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter. Målet er å øke kunnskapen om sikkerhet og engasjere til handling, for å være forberedt på angrep – og takle det bedre når det inntreffer.

I denne reisen lærer du hvordan du tar i bruk verktøy og metodikk for å jobbe bedre sammen med andre i digitale flater,  Den passer for alle som vil bli gode på digitale workshops, webinarer og møteledelse!

Målet med denne læringsreisen er å hjelpe deg å sette digitalisering på agendaen i styrerommet, slik at du som styremedlem kan bidra til at virksomheten lykkes i en digital tid. Den passer for deg som allerede sitter i et styre eller for deg som ønsker å bli medlem i et styre.   

Bedriftspakker for ulike behov:

Small

Standard tilbud med tre læringsreiser i året på tre ulike kompetanseområder

Medium

Tre læringsreiser i året på tre ulike kompetansområder + webinarer med eksperter for skreddersøm til bedrift/bransje

Large

Tre læringsreiser i året på tre ulike kompetansområder + webinarer med eksperter + workshop/samlinger på egne problemstillinger med eksperter

Ta kontakt for å finne tilbud som passer dere:

Bedriftsopplæring gjennom motiverende læringsreiser – ja takk!

Vi vet at det er vanskelig å få tid til å lære seg nye ting i en hektisk hverdag- og utfordrende å ha konsentrasjon og motivasjon til å gjennomføre ulike kurs. Derfor tilbyr vi bedriftsopplæring med pedagogiske læringsreiser.

Litt mer om hva en læringsreise er? 🤔

💡 Skreddersydd for bedrifter: En læringsreise er en kombinasjon av korte kurs, video eller webinarer, artikler og praktiske verktøy. Du trenger ingen forkunnskaper for å være med.

📩 100% fleksibelt og nettbasert: Alt læringsinnhold leveres direkte til din innboks. Kursmaterialet ligger tilgjengelig på nett til en hver tid, og disse kan du gjennomføre akkurat når du vil. Etter gjennomføring vil du motta kursbevis.

💻 Lær fra eksperter: Underveis i læringsreisen får dere video eller webinar med fageksperter skreddersydd mer deres egne behov.

grunnkompetanse

Vil du sjekke ut DigitalNorways kurstilbud?

Her finner du utvalg av ulike kurs på andre spennende områder som du kan ta akkurat når du vil – helt gratis.

leder