Kompetansepartnerskap


Med DigitalNorway som kompetansepartner får dine medarbeidere et solid kompetanseløft innen digitalisering og ny teknologi, utviklet av de råeste kompetansemiljøene i Norge. 

illustrasjon av mann ved skrivebord

Lurer du på hvilken kompetanse som trengs for å jobbe smartere og ta i bruk muligheter med ny teknologi – og hvordan komme i gang med kompetanseheving?

Dette er Kompetansepartnerskap

DigitalNorway tilbyr bedriftsopplæring gjennom kompetansepartnerskap til enkeltbedrifter, medlemsorganisasjoner og andre interesseorganisasjoner (kommuner, klynger, næringshager).

Gjennom partnerskapet tilbyr vi systematisk, fleksibel og engasjerende digital læring som er skreddersydd for å passe inn i en hektisk arbeidshverdag.

Vi har gode kundeerfaringer fra blant annet LO, NHO, Samfunnsbedriftene, Finansforbundet og Negotia som har hatt oss som kompetansepartner.

Med kompetansepartnerskap får dere:

💡 Hjelp til å komme igang med viktige digitale kompetanseløft: Dere får pedagogiske læringsreiser som er kursrekker bestående av korte kursdeler, artikler og webinarer på viktig tema utviklet av eksperter fra norsk næringsliv og akademia​.

💻 Egen landingside og støttesystem for å kickstarte opplæringen: En engasjerende måte å starte, kommunisere og lære på i fellesskap. Vi tar oss av alt av påmelding og utsendelser.

😀 Mulighet til å velge tema: Et kompetansepartnerskap består av en pakke på tre læringsreiser. Her velgere dere tema selv ut fra behov, eller basert på våre anbefalinger.

Kompetanse gjennom motiverende læringsreiser – ja takk!

Vi vet at det er vanskelig å få tid til å lære seg nye ting i en hektisk hverdag- og utfordrende å ha konsentrasjon og motivasjon til å gjennomføre ulike kurs. Derfor tilbyr vi hjelp til å bygge kompetanse på viktig områder gjennom pedagogiske læringsreiser.

Hva er en læringsreise? 🤔

💡 Skreddersydd for bedrifter: En læringsreise er en kombinasjon av korte kurs, webinarer, artikler og praktiske verktøy. Læringsreisene er utviklet med særlig relevans for små og mellomstore bedrifter, og du trenger ingen forkunnskaper for å være med. Etter gjennomføring vil du motta kursbevis.

📩 100% fleksibelt og nettbasert: Alt læringsinnhold leveres direkte til din innboks. Kursmaterialet ligger tilgjengelig på nett til en hver tid, og disse kan du gjennomføre akkurat når du vil.

💻 Lær fra eksperter: Underveis i læringsreisen setter vi opp webinar med fageksperter der du kan stille spørsmål ut fra egne behov.

Ulike temaer å velge mellom

Hvilke er de nye viktige teknologiene, hvilke sammenhenger finnes og hvorfor angår dette oss? Dette får du svar på i denne læringsreisen som passer for alle.

Målet med denne reisen er å gi ledere og ansatte en innføring i verktøyene man trenger for å jobbe strukturert med innovasjon. Man lærer praktiske metoder og teknikker som kan brukes for å utvikle nye produkter og tjenester for selskapet deres.

Dette er en læringsreise som passer for ledere og ansatte i alle bransjer. Du lærer mer om hva data er, hvordan sette mål for hva din bedrift skal bruke data til og finne hvilke data som kan brukes til det så dere kan jobbe smartere og effektivt.

Dette er en læringsreise for deg som ønsker å forstå mer om hva bærekraft innebærer, sammenhengen med digitalisering, krav og ikke minst mulighetene som ligger der for bedrifter som integrerer bærekraft i sin forretningsmodell. Den passer for både ansatte og ledere.

Dette er en læringsreise for deg som enten er leder, selger eller jobber med marked og kommunikasjon. Du får kunnskap og råd om hvordan jobbe smart med digitalmarkedsføring. Faglig ansvarlig av innholdet er digitalbyrået Synlighet og DigitalNorway.

Dette er en læringsreise for deg som ønsker hjelp til strategiutvikling og posisjonering av virksomheten for å lykkes i en digital tid. Du får kunnskap om hvordan få til omstilling i praksis. Faglig innhold er laget i samarbeid med Bekk consulting, NHH, OsloMet og Handelshøyskolen BI.  

Denne læringsreisen passer for alle, uansett forkunnskaper – men er spesielt relevant for eiere, ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter. Målet er å øke kunnskapen om sikkerhet og engasjere til handling, for å være forberedt på angrep – og takle det bedre når det inntreffer.

I denne reisen lærer du hvordan du tar i bruk verktøy og metodikk for å jobbe bedre sammen med andre i digitale flater,  Den passer for alle som vil bli gode på digitale workshops, webinarer og møteledelse!

Målet med denne læringsreisen er å hjelpe deg å sette digitalisering på agendaen i styrerommet, slik at du som styremedlem kan bidra til at virksomheten lykkes i en digital tid. Den passer for deg som allerede sitter i et styre eller for deg som ønsker å bli medlem i et styre.   

Gjennom ett år får dere tre ulike læringsreiser som dekker viktige kompetanseområder. Velg tema basert på egne behov, eller gjennom anbefalinger fra oss.

grunnkompetanse

Vil du sjekke ut DigitalNorways kurstilbud?

Her finner du utvalg av ulike kurs på andre spennende områder som du kan ta akkurat når du vil – helt gratis.

leder