KompetanseProgram

Grønn omstilling og strategi gjennom bruk av data og digital teknologi

Dette er et eksklusivt tilbud kun for DigitalNorways eiere og strategiske medlemmer!

Næringslivet forventes å være en del av løsningen på vår tids store bærekraftsutfordringer, og bedrifter som lykkes med dette belønnes oftere i markedet.

Ledere i alle bransjer må være bedre i stand til å integrere data og digitale teknologier i strategiske tiltak og fremtidige forretningsmodeller rettet mot grønn omstilling, FNs bærekraftsmål og andre viktige miljømessige, sosiale og styringsmessige hensyn. Dette endringsbehovet forsterkes av trender som sirkulær økonomi, globalisering, nye regelverk og forbruker- og kundepreferanser i stadig endring.

Programmet er utviklet av NHH Center for Sustainable Business sammen med DigitalNorway, og leveres av NHH Execeutive, DigitalNorway og DigitalNorways partnere dScience (ved Universitetet i Oslo) og TietoEvry.

Om programmet

🔨 Programmet gir deg verktøyene og kunnskapen du som leder trenger for å bedre forberede virksomheten og virksomhetens ansatte på en framtid preget av høy usikkerhet, større grad av uforutsigbarhet og økt konkurranse.

🤔 Programmet legger opp til stor grad av refleksjon og samarbeid med eksperter og gjester fra næringslivet, og gir deg en god plattform for å gjøre bærekraftsutfordringer om til lønnsomme forretningsmuligheter og strategiske konkurransefordeler.

👨‍🏫 For å sikre deg en optimal læringsopplevelse som gir merverdi for din virksomhet, trekker programmet på ledende eksperter, synlige samfunnsstemmer og inspirerende caser og foredrag fra arbeids- og næringslivet.

illustrasjon av mann ved skrivebord

Praktisk informasjon

TIDSPERIODE
Programmet går over tre samlinger med 6-7 uker mellom hver samling.

Oppstart avtales i samarbeid med påmeldte virksomheter.

Sted for samlingene
NHH Campus Oslo, Drammensveien 44

DigitalNorway Toppindustrisenteret Rebel, Universitetsgata 2

🎯 MÅLGRUPPE
Programmet er primært ment for ledere på nivå 2 og 3.
Programmet tilbys både som bedriftsintern opplæring eller som et felles tilbud på tvers av virksomheter.

💲 PRIS
NOK 55.000 pr deltaker.
Hvis en virksomhet ønsker å kjøpe kompetanseprogrammet til flere ansatte i egen bedrift og/eller underleverandører er prisen 1.5 MNOK

Her er ekspertene du møter i programmet

Sveinung Jørgensen og Lars Jacob Tynes Pedersen

Jørgensen og Pedersen leder NHHs Center for Sustainable Business, og er to av landets ledende eksperter på bærekraftige forretningsmodeller for grønn omstilling. De har jobbet sammen i en årrekke, både som forskere, forelesere, foredragsholdere og rådgivere for små og store virksomheter nasjonalt og internasjonalt.

Daniel Grönquist

Daniel Grönquist er EVP og Head Of Strategy, Tietoevry Create. Foruten sentrale topplederfunksjoner i TietoEvry,  Bekk Managing Consulting og NormannPartners, har Daniel flere års erfaring med å undervise i strategisk scenarioutvikling ved Said Business School, University of Oxford og ved NHH Executive.

Annita Fjuk

Annita Fjuk leder DigitalNorways satsning på livslang læring. Hennes fagkompetanse er implementering av smidige arbeidsformer, innovasjon og design thinking i etablerte virksomheter, og med et spesielt på digital omstilling og ledelse. Hun har flere års erfaring med å undervise i disse områdene for næringslivet, og har bygget opp forskningsområder på feltet ved f.eks NHH og Telenor.

Tore Hillestad

Tore Hillestad er direktør for NHH Execeutive og har flere års undervisningserfaring fra NHHs executive programmer i strategisk ledelse. Han har også erfaring fra næringslivet knyttet til organisasjonsutvikling og strategisk kulturbygging.

Morten Dæhlen

Morten Dæhlen er professor i informatikk ved Universitetet i Oslo (UiO) og er leder for det tverrfaglige forskningssenteret dScience (Senter for data- og beregningsvitenskap) ved UiO. Morten er en energisk og etterspurt foredragsholder i nasjonale og internasjonale forskningsmiljøer så vel som i arbeids- og næringslivet.

Helge Dahl-Jørgensen

Helge Dahl-Jørgensen leder DigitalNorways satsning Datafabrikken, og brenner for samarbeid og innovasjon i øko-systemer med data som premiss. Han har tidligere hatt flere lederfunksjoner innen teknologi og strategi i norsk næringsliv.

paamelding

Har du spørsmål eller vil melde deg på?