Trenger du en kompetanse­megler?

Kompetansemegler er en gratis tjeneste for Oslo-bedrifter som trenger rådgivning og veiledning innen forskningsdrevet innovasjon.

Har du et prosjekt som trenger offentlig støtte, men mangler oversikt over hvilke ordninger som er aktuelle? Trenger du ekspertkompetanse utenfra, men vet ikke helt hvor den finnes? 

Da kan det være en god idé å ta kontakt med en av Oslo kommunes fem kompetansemeglere. De hjelper små og mellomstore bedrifter med å navigere i offentlige støtteordninger og knytte kontakter med forskningsmiljøer som har spesialkompetanse på områder som er viktige for bedriftens virksomhet. Tjenesten er finansiert av Oslo kommune og Forskningsrådet, og er gratis for brukerne.

Hva kan en kompetansemegler bistå med?

  • Identifisere utfordringer og muligheter i bedriften som kan gi grunnlag for et forskningsprosjekt
  • Knytte kontakt med relevante forskningsmiljøer og andre innovasjonspartnere
  • Veilede om hvilke offentlige støtteordninger din bedrift kan søke på
  • Tips og råd om hvordan skrive en god søknad

Du kan lese mer om Kompetansemeglerne her.

Eirik Andreassen er en del av Kompetansemegler-programmet til Oslo kommune.

Kompetansemegler i DigitalNorway

Eirik Andreassen i DigitalNorway er kompetansemegler innen digitalisering. Han vet mye om hvilke knapper du skal trykke på for å bli bedre til å utnytte digitale verktøy og utvikle digitale forretningsmodeller. Han kan sette deg i kontakt med forskningsmiljøer som er relevante for din virksomhet og har god oversikt over offentlige støtteordninger.

I DigitalNorway er Eirik ansvarlig for omstilling og regionale partnere – også kjent som Toppindustrisenteret. Han er opptatt av at norske bedrifter skal se hvilke muligheter som ligger i digitalisering . Eirik er sivilingeniør, har drevet eget konsulentselskap og har tjue års internasjonal ledererfaring fra blant annet Det Norske Veritas og Veritas Petroleum Services.