Oppdag KI-mulighetene for din bedrift!

Kunstig intelligens gir enorme muligheter for norske bedrifter – både i produksjon, innovasjon, salg, markedsføring, drift og vedlikehold.

Skal vi utnytte disse mulighetene må vi øke grunnkompetansen om hva kunstig intelligens egentlig er, og hvordan det kan tas i bruk.

Nå legger Microsoft og Digital Norway ut på turné for å løfte KI-kompetansen i norske bedrifter.

Turnéplan og påmelding

Vi skal besøke flere steder etter sommeren. Følg med!

Oslo7. mai kl. 12-14Gjennomført
Hamar14. mai kl. 10-12Gjennomført
Trondheim23. mai kl. 9-11Gjennomført
Bergen4. juni kl. 9-11Gjennomført
Tromsø11. juni kl. 9-11Meld deg på
Kongsberg19. juni kl. 0930-11Meld deg på

Hva er KI ABC?

  • Et grunnleggende KI-kurs, hvor eksperter fra Microsoft Norge og Digital Norway reiser rundt i Norge for å bidra til å løfte bruken av kunstig intelligens fra eksperimentering til implementering.
  • Rundreisen starter i Oslo 7. mai og skal videre til Hamar, Trondheim, Bergen og Tromsø. Etter sommeren vil tre nye byer få besøk. Mer info kommer!
  • Kurset er delt opp i to deler, hvorav den første er en teoretisk innføring i grunnkunnskapen du trenger for å forstå KI bedre.
  • Den andre delen av kurset tar for seg praktisk anvendelse – og hva som skal til for å rigge virksomheten for KI-suksess.
  • Deltagerne vil også få tilsendt et digitalt kurs som tar for seg det viktigste en bedrift må gjøre før, under og etter implementering av Copilot 365.

Du vil møte disse ekspertene

Kunstig intelligens

Microsoft og Digital Norway med KI-turné: – Fra «buzz» til business

Nå skal Microsoft Norge og Digital Norway, i samarbeid med NHO og LO, reise Norge på langs for å hjelpe næringslivet med å skape faktiske verdier ut av kunstig intelligens.