GRATIS WEBINAR

Jobb smart med produktutvikling

DNB og DigitalNorway gir deg rådene du trenger for å komme igang.

Skap verdi for kunden!

Regel nummer én når man skal utvikle nye produkter og tjenester, er å skape verdi for kunden. I dette webinaret vil du få innsikt i hvilke verktøy du trenger for å komme riktig ut, hva du bør tenke på og hvilke fallgruver du bør unngå. Du vil også få et helt spesielt innblikk i hvordan DNB jobber når de utvikler nye produkter og tjenester.

Bli med på gratis webinar 10. februar kl. 09.00-09.45.

Program:

  • Start i riktig ende! DigitalNorway tar deg gjennom de grunnleggende stegene og hvordan vi finner problemer som er verdt å løse.
  • Sånn gjør vi det i DNB. Yngvar Ugland gir oss innblikk i et nylig innovasjonscase, og vi diskuterer kundens behov og endringer i kundens behov.
  • Lær mer om innovasjon: Bli introdusert for kurs og workshops som du kan melde deg på

Yngvar Ugland – DNB

Yngvar er divisjonsdirektør for DNB NewTechLab, med ansvar for utforsking av nye teknologier i Norges største bank. Han er Norges første forbukerteknolog og gjesteforeleser ved Norges Handelshøgskole, samt fast foreleser ved Singularity University. Yngvar figurerer dessuten ofte på TV, på podcasts, avisartikler, kronikker, debatter og på scener. Han er utdannet sivilingeniør i matematikk fra NTNU og har bygget produkter, teknologier, kulturer og selskaper i årtier.

Dragana Trifunovic – DigitalNorway

Dragana jobber med produkt- og tjenesteutvikling i DigitalNorway, samt fasilitering av workshops i innovasjon og teknologi. Hun jobber med innovasjonsmetodikk daglig og har alltid på «bruker-brillene». Dragana har en master i organisasjonspsykologi og ledelse.

Christian Albertsen – DigitalNorway

Christian er prosjektleder i DigitalNorway  og fasiliterer workshops i innovasjon og teknologi. Han har master i innovasjonsledelse – og har fasilitert innovasjonsprosesser for en rekke selskaper på tvers av bransjer.